Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska i Davidovim i Dzenanovim roditeljima, i svima onima koji se s njima bore za istinu. Ove dvije smrti i istrage dokaz su u kakvoj drzavi zivimo, one su ilustracija naseg drustva, korumpiranog i iskvarenog do srzi!
@šnalica Dokaz naseg drustva je da i nakon 30 godina od rata nemamo zakon o negiranju genocida i ratnih zlocina. Drustvo u kojem pripadnik VRS-a (Davor Dragicevic) ni u jednom trenutku nije se izvinuo majkama i porodicama zrtava Bosnjaka, a koje si izgubile hiljade sinova, djece - a koji su sve bili civili. To je jos veca sramota i ljaga!
Počivaj u miru
Ovaj što je naredio dabogda mu se desilo tri puta gore,kazniti će vas Bog.
Pitajte onog laktaskog vepra za ovu ogradu ,on je upoznat i nalogodavac
Sa ljudske strane razumijem. medjutim, Otac Davor - koji je bio pripadnik vojske RS-a, nikada nije ni A spomenuo o zrtvama Bosnjaka, djece, staraca,mladih koji su pobijeni... Majki koje su silovane u posljednjem ratu, nikada znaci nije spomenuo njih i da se izvine Bosnjacima u ime genocidne RS. Sada se postavlja pitanje, zasto bi iko podrzavao njega ?! Hocemo prvo izvinjenje i placanje ratne odstete, pa cemo onda tek razgovarati o saosjecanjima! Do tada nista!
@Slobodnjak A zašto bi se on izvinjavao u tuđe ime? On je bio obični vojnik , kao i većina na sve 3 strane. Otkud mu legitimitet da se izvinjava u ime čitavog naroda ili entiteta? Možeš li se ti izvinuti u ime svog nacionalnog tora? Ovdje je riječ o običnoj ljudskosti, solidarnosti...a ne o ratu...
pa tako su uklanjali tragove katolicki objekata, djamija i sl. mjesta logora i sl... kao da nikad nista nije bilo ... grad ljubavi blagostanja i srece ... u kojem i banjalucani srbi zive u strahu ..
A u Švedskoj njesra
Bosna i Hercegovina je zadnjih desetljeca u rukama politicke mafije , kojima su zivoti gradjana BiH obicna zahebancija.
i borba majki ubijenih Bošnjaka od strane paravojske čiji je član bio i otac dotičnog traje 24 godine, pa ne vidim da su baš građani BL toliko ogorčeni??
Jos malo ce oceti hapsiti ko mu ime bude pominjao. Sve ovo samo ukazuje da se neka krupna politicka zvjerka krije i prikriva iza ovog ubistva jer i sva istraga godinu i pol stoji mjestu tj je sigirno obustavljena.
HOCE LI TAJ DAVOR POKAZATI DOKAZE?
Zali boze mlada zivota ali tako rade hobotnice danas.Mali zabio prste gdje ne treba i kraj