Dobitnici ratnih priznanja FBiH
0
Ogorčenost zbog napada na Brankovića
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovaj \"reuf\"... to je neki provokator iz rs-a.... Zna se, naravno, da su Brankoviceve, i inace SDA pristase, uglavnom polupismena seljadija koje se potpisuje otiskom prsta, ali \"reuf\" je i previse providan.
Bas da mi je da vidim ko je ovo potpisao i koliko je para za ovo dobio i DA LI GA JE STID svojih ratnih drugova i dobitnika Zlatnog Ljiljana koji danas emaju hljeba da jedu dok ovaj smrdljivi SDA pogancer vrti milione?! Prepoznao se gad u tom grafitu... Neka je, masala... A ove koji su svoj ponos prodali za pare, pa brane nekoga ko je rat proveo kraduci i bogateci se dok smo mi krvarili, (a TUNEL - ZNA SE KO JE PRAVIO- ON NIJE!!!! Ljiljana je dobio kao SDA miljenik Alije i oste kriminalne svite), neka je stid! Brankovica, to pasce i izdajnika, treba objesiti na sred Titove, pa da visi mjesecima! VRATI STAN, LOPOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE majke ti se seljacke sjetim!
Ne bih nikoga da vrijedjam,samo bih dodao svoje licno misljenje a to je da mi se NIMALO ne svidja ovaj premijer Brankovic!Toliko od mene! P.S.I dalje ostajem na ovom forumu da nikoga nikada nisam uvrijedio!
Tvrtko, svaka ti je zlatna! ;-)
Tvrtko i rajvosa...odlicni komentari..nema se sta oduzeti i dodati...
Ovo je toliko odvratno da odvratnije ne moze biti!!!
\'\'Mrak je pojeo i polovinu od 15.000.000.000 maraka medjunarodne donacija, koje je BiH dobila na ime pomoci od 1996-2005.... Tolike pare nestadose ! Pa sta? Opci muk .Narod nije ni u stanju sta je napraviti sa tim parama... Sefer Halilovic u emisiji Telering Velika lova !
joj, cuj nece dozvoliti... e aj bas nek ne dozvole, da i to vidim...
...narodu je , po starom \'\'dobrom\'\' obicaju , umjesto ekonomskih rjesenja, koja omugucavaju bolji zivot, paznja skrenuta na \'\'odbranu\'\' cjelovitosti BiH . Koja koliko ja vidim ,ni u jednom trenutku nije ni bila ugrozena.A ako bude, ,ubjedjen sam da cete to biti mnogo upecatljivije ! Jedan dio vasih politicara , rukovodeci se taktikom \'\'sto gore to, to bolje\'\' i za sve probleme upiru prstom u uredjenje BiH , proglasavajuci Srbe i Srpsku ( o ludila) krivcima za tesku ekonomsku situaciju u FBiH. Sa svim tim proseravanjima , prave i nama odredjene probleme. I vlast koja je u RS, u odredjenoj mjeri , vezu za nekakva jalova prepucavanja . Iako joj je (bar tako izgleda a ima i rezultata), stalo da RS ekonomski uredi . Sve ce krenuti na bolje , kada shvatite , da Srbi nikad nece dozvoliti da izgube Republiku Srpsku i autonomiju koju im ona garantuje. Pa i situacija koja je trenutno kod vas , daje im za pravo ! Pocnite svoju energiju trositi za stvari od kojih se zivi !
Posmatram sta se dole desava i iskreno i bez zadnjih misli napisao bih svoje misljenje , hajde da kazem.... \'\'vidjenje sa strane \'\'... Drzava BiH je poput supljeg bureta i pusta na sve strane .Narocito je suplja u svom federalnom dijelu...koji je , bar tako izgleda , pred ekonomskim kolapsom... U takvoj situaciji, ko god da je premijer, tesko je naci rjesenja. Dok on pokusava da sanira na jednoj, rasipa se na drugoj strani.. A dotoci su sve manji i manji... Prosla su vremena obilnih donacije ,i dio njih je i stizao do naroda...ako nizasta drugo , da bi tajkuni na miru brstili i trpali u svoje dzepove valiki dio istih...Stvorila se iluzija da ce vjecno kapati sa strane...Mnogo vremena je proslo , a malo sta je napravljeno da \'\'pravi\'\'pare i kad donacije prestanu. A zivjelo se na nerealnim osnovama....
Pa što nije k\'o ja kupio sebi stan u Dubrovniku,pa mu nebi niko šarao pred vratima...ha ja..
strasno je sto dostojanstveno ne mozemo ziviti od svog rada,strasno je ne ostvariti prava koja ti pripadaju po osnovu svakog zakona ali u pravnoj drzavi,vec smo gladni... strasno je biti nemocan i leci sa mislju sta sutra djetetu koje ima 6 god dati da jede....voljela bih da neki mocnik osjeti sta znaci nemati....koru hljeba...
Brankovicu lopove i ovi koji tebrane ste isti kako neko rece daboda dozivio sudbinu Causesku
JADOVIIIIIIIIIIIIII!!!!! Cuj zabrinutost za premijera, pa mi smo jadni da ne mozemo jadniji biti, ova zemlja je propala i to definitivno. Neka ga brane nece imati hljeba za jesti za koji mjesec, zivjela glupost!
Ovu sto su pisali grafite obavezno uhapsiti.