Udruženje "Istina-Kalinovik '92."
0
"Ogorčeni smo oslobađajućom presudom za Aškrabu"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma red je da i MUSLIMANI naprave jedan Genocid
Sramota je da ima komentara poput @serbiaque sto komentarise.. Zbog toga nikada necemo imati mira.. samo sto iduci put kada bude belaj bit ce sigurno drugacije... Nacionalisti i primitivci i seljaci punih glava GRAND muzike te krmetine i alkohola nikad pameti nece doci!!!
pa misevi sta kukate...nabavite snajper i smaknite ga po kratkom postupku negdje iz negog haustora ili brloga.... pa nek mu mama ide onda na sudjenje....
@bosniaque evo ti komentar da ne kukas: sta, ti bi ga strpo u zatvor, jel de? prijatelju, covjek nije kriv i tacka! a sad nastavi da places
nije moguce da nijedan komentar nema na ovu temu, koja je po svemu sudeci puno bitnja od svih deda mrazova deda bozicnjaka i svetih nikola....sramota!