Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam gost ovog hotela prošli mjesec i iskreno mi je žao što im ovo rade. vidio se entuzijazam kod radnika, strašno su ljubazni i sve ovo nisu zaslužili jer nije njihova krivica..
sto po sto nakupit ce se 100 000, nazalost nezaposlenih.
i ja sam bio gost ovog hotela al u podrumu kad su partije bile jele se bobe i pusili se đointi na ulazu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niste krivi vi, lopovi vas vode nazalost ..
pa tvoji su izabrani, šta se ti buniš?
Polako ali sigurno idemo do dna, borili smo se da imamo svoju državu ali se nismo izborili da je sposobni vode.
Isti ovi sto sada hoće da se bore da spase hotel,koji je u stečaju već godinu zbog milionskih dugova,a koji je propadao sve više od momenta privatizacije ovom rumenom Austrijancu sa slike u bež odijelu ovi isti bili su desna ruka u uništavanju! I ovu proteklu godinu opet su mu pomagali da protiv zakona radi,bez stida i obraza nečuju sami sebe šta pričaju!!!
Dinastja je odavno bacila svoje pohlepno oko na hotel.
Zar se smije dopustiti u ovoj zemlji da neko/nešto radi? Naravno da ne, tu je neka (od brojnih) policija da takve antidržavne aktivnosti spriječi. Eric Arthur Blair, da je kojim slučajem živ, ne bi napisao 1984., već 2015. (ili bilo koju postratnu godinu u BiH da stavi u naslov knjige ne bi pogriješio). Ovo je samo maštovitije od knjige.
otvara se al shidi hotel uskoro,ocigleno ciste teren i konkurenciju...
dok je pivi biće i holideja
Uzas od drzave, u jeku turisticke sezone zatvaru hotel, tjeraju goste napolje, to nema nigdje, nigdje. Hoce da uniste sve, a zna se ko su, oni sto vladaju, njima nije stalo do drzave, a kamoli radnika, brinu samo ko ce dobiti visu "pinku"
U NEKA SETNIJA VREMENA ZARADIH PENZIJU U TOM HOTELU. KOLIKO MI JE POZNATO VECINA POSTENIH RADNIKA OVOG HOTELA CEKA NA BIROU VEC GODINA DANA. NA OVOM SKUPU U GLAVU ZNAM TEK DESETAK LJUDI. JA STA IH JE CENGIC UPOSLIO KO DA MU JE BABOVINA....A IZGLEDA DA SU SE I STARI PODOBNI DOBRO NAMIRIVALI , VALJALO JE ZARADITI NAGRADNU PLATU.....SRAM VAS BILO LOPOVI....ALI NIJE NICIJA DO ZORE
U BIH će gorjeti do Sudnjeg dana. Nema zore za blentav narod koji samo kuka preko interneta i za kahvom.
Mafija,ovo samo moze smrditi od vrha, neko hoce da proda pojeftino hotel. Eto nam drzave, radnici nek se ne daju, ako postoji pravna drzava onda se ne moze ovako raditi.
evo i ja taman stao na noge al mi dosadilo pa sam konacno malo sjeo
Jednostavno. Isto kao i sa hidrogradnjom, energoinvestom, elektroprivredom...storniraj dok ne bude očigledno da je državi teret imat takvo preduzeće i onda ga privatizuj po bilo kojoj cijeni. Zaslužili smo..i neka nam
ovo je davno privatizovano
Što onda čovjek reče ovo: "..Mislim da je plan otjerati uposlenike i menadžment koji je doveo do pozitivnog poslovanja, te objekat dati u bescjenje kao i sve što je do sada u ovoj državi urađeno", rekao je Alić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova naša policija su pravi "KRKANI", mogli su ovo diskretnije ispitati i uraditi da ne naruše posao i imidž hotelu. Gledaj trake, sad će svaki stranac pomisliti kakav je ovo hotel ?
nadjite bolji poso. yebo vas hotel
Ko su ovi ljudi ??? KAKVIH 100 RADNIKA..Holideya? .Doduše firma hrid je moćna , njihova radna mjesta su osigurana, a i direktor im je sposoban...ko što kaže . Kome su vjerovali i kome su podobni bili.??? Žali bože gostiju, al ni oni neće ostat gladni dok je Parka prinčeva...sve će to oni namirit.
Hanuka Kim Kardašian pojavljuje se dva puta, zadnja fotografija.
Niste vi ne zaposleni smo treba vaš tzv. novi direktor da zakupi neki drugi prostor jer ste u hotelu nelegalno,nemate veze sa HOLIDAY d.o.o u stečaju i njegovom imovinom! To je isto kao kada vam se neko useli u kuću i neće da izađe još se buni !!!