Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krkan!
DoDick je odavno presao sve granice normalnog,civilizovanog ponasanja.Posto za to nije sankcionisan,od korumpiranog Inzka,on nastavlja da terorise sve ljude u BiH.
Eto ko vodi taj njihov entitet, djikan, seljak, grmalj, primitivac.. To nigdje u svijetu nema, sve vas treba rastjerati bagro lopovska mrš!
Hahahaha, ali aplauzom je nagrađen pazi.
Teško narodu kojeg predstavlja ovakva nekulturna seljačina, da li ikoga na, svinetu predsjednika, pa čak i u prmitivnim zrmljana, možete zamisliti da, se ponaša ko yeoski bahati đilkoš, bruka cjeli srpski narod
Mozes samo zakljuciti kakvo je glasacko tijelo ove sirovine bez stila i humora, kad se smiju i odobravaju nesto sto ni malo nije smijesno
Kultura na nivou cobana
hahahahha dole kralj
Svjetski gamad, a naše!
Evo i ja ti mater
Ne bi je veći magarac ni boje...
A oni što aplauziraju?? Too dodo,lopove!! Samo rokaj..imaš legitimitet seljačkog primitivizma!
pa realno nije ni ovaj neki baletan
Jeebi i ti njemu mater! ha ja
Torbicom ga Perice!
I ti njemu mamu krkansku i eto
Ici ce njemu utroba van . Imam taj divan osjecaj .
DA VIDIMO I TO PA DODIKOVCI VAS SAMARAJU U NARODNOJ SKUPSTINI RS I NESMIJETE PRDNU.I