Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spreman da branim drzavu BiH ⚜️
Došo je vakat ⚜️☝️
pa da ostanes u najboljem slucaju ratni vojni invalid..e moj balavac
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najveca greska bosnjaka je se nadati da ce stranci ista uraditi. Nista. Stvar je u nasim rukama.
dodo mu zaprijetio, zabiberio domacinski, mislim ustavu, pa hebu nas od kako su nam dosli u bosnu, pa uzimaju nas lopatama izvlaxe iz ove bosne lije nam nase sve sto mogu, a najvise nam pamet uzese... eeee kako smo po ko zna koji put i glupi i naivni... lajao bih al odmah mi skinu komentar...
Oni koji su zdravi pravi pobjegli van BiH kad smo trebali biti izbrisani ne bi trebali biti nikad pušteni da dođu ovamo. Svi su dezerteri. Skloniti porodicu ok ali svoje doupe izvući i onda doći i trsiti se parama....prebit je trebalo ko mačke.
Ameri bi sutra prodali BiH da nije nekih Evropljana mislim da su Njemci najveci protivnici. Kao sto je rekao otac Dejtona I koliko je ozbiljno odradjen taj posao " Ocekivali smo da se BiH raspadne najkasnije par godina posle rata"
Vec dugo je ugrozen. Dajte nam zeleno svjetlo I vi ste svoje zavrsili.
i šta sad????? Čekaju da mi nesto uradimo pa da nas prolase da smo prvi zapoceli.
Sta treba braniti, fotelje uhljebima,bujrum pa ratujte
Pa, učinite onda nešto! Kako ste Buljookog doveli na vlast, tako ga i odvedite, i mirna Bosna.
S. Department: Dejtonski sporazum je ugrožen, šaljemo im Eskobara da im nametne Open Balkan, ako i tu Bošnje budu zvocali - uvodimo im embargo na cijelu BiH.
Ovo je drzavni udar..Gdje je reakcija Vojske???Ako se opet nista ne desi,mi Bosnjaci nismo ni zasluzili nista drugo nego da nas biju i ubijaju svako malo..
Zalosno ,nista nisu rekli cuj nastavicemo smatrati krivima one koji ovo rade ,i sta to znaci NISTA ,ma Mile je njihov igrac 100% niko ne prkosi amerima kada je to u njihovom interesu da hoce do kraja sedmice nebi bilo vise rijeci o tome sve bi se postovalo ali njima odgovara zamrznuti sukob ,ne bi me cudilo da im odgovara jos jedan rat na Balkanu
Gadovi na aparatima
Rijesite ga vise
ZAYEBALI STE VI KAD STE ZAUSTAVITI ARBiH PRED BANJA LUKOM.
ZAUSTAVILI*
DODIK JE SRUŠIO 2 STUBA DEJTONA I SADA IDU 3-ŠI PREGOVARATI "OTVORENIH KARATA". MOŽEMO SAMO ZAMISLITI ŠTA JE MARFI SAVJETOVAO KONAKOVIĆA DA NPR. POPUSTE OKO U. SUDA I OTPUSTE 3 STRANE SUDIJE TE DA DODIKU NAMJESTE DRŽ. IMOVINU KAKO ON ŽELI. POTOM DA ČOVIĆU DAJU N. IZBORNI ZAKON ALI I DA SRUŠE "CIK". A ONDA DA TROJKAŠI JOŠ JEDNOM SLABODOBITNO IZAĐU I KAŽU: NAPRAVILI SMO HISTORIJSKI KOMPROMIS, BIH OSTAJE U ŽIVOTU.
Imam osjecaj da je za RS tj Dodika spremna ona fraza putuj igumane.