Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa napravi vladu niksic sta cekas i podjeli penzije
@100citamotuA Ako to urade nema ih na drugim izborima nigdje jer je ljudima dosta SDA i HDZ!!! Samo vas ima puno uhljebljenih pa i dalje glasate ali mozda promijenite misljenje sada kada vam vasi uhljebi (SDA i HDZ) ne daju hljeba da jedete!
@100citamotuA BiH nece u EU ni za 20godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
drzite vi nas taocima vec decenijama...svi vi !!!!
ima??? nisam znala
@ogledalce Naravno da ima samo ne mogu da dodju do izrazaja a i kada krenu nesto da naprave pljujete ih svi redom. Da sam ja u vlasti i da tako krenem nesto dobro a majnuni pocnu pljuvati ja bih digao ruke uz "Znaci vama je u biti dobro ovako kako je? Pa eto onda neka vam ostane tako"
Zasto smece zvano SDA_HDZ,se ne baci u septicku jamu.
Vi iz BiH bloka niste slučajni nego stvarni promašaj. Svi ste vi političari koji od poslijeratnog perioda niste skoro ništa dobro uradili za BiH. Vaš naziv ne treba da se zove Bh.blok, ispravnije je da ga nazivate Federacije blok jer tu se hvatate u koštac. Bh. blok je jedna prilivoda odli, doli .
Što ovi miševi iz prikrajka ciče, a nemaju petlju vladu sastaviti kamo li šta više
Pored ovog BH Bloka kao prijatelja BiH, neprijatelj nam i ne treba...
SIKTER SDPBALIJE I JUGOBALIJE
BH blok se prvo oglasio, a zatim ušao u koaliciju sa tim istim SDA i HDZ.
Pa sto cete onda s njima u koaliciju?
Pa vi ste ti koji drzite gradane kao taoce.Da ste dozvolili da izborni pobjednici ,kao sto je obicaj u cijelom svijetu formiraju vlast ,donio bi se i budzet na vrijeme.Ne vi ste nagovorili sve gubitnike i male stranke da ne idu u koaliciju sa SDA kao pobjednicima izbora
Blago se nama sa ovakvim Blokom....
Boze sacuvaj ovih dzabalebarosa. Izadji Komsicu vise iz te tvoje opozicije. Iz nje nista ne mozes postici od onog sto cijelo vrijeme obecavas. To je , kako ti radis, postalo tako odvratno. Za ta dva tvoja ahbaba ne treba trositi ni slovo. ...Mraka bili i ostali. Napadati samo jebenu SDA koja barem koliko toliko pokusava da se hrvi ( mada ne dovoljno) sa razbijacima Bosne, ne moze biti jedina vasa odbrana vaseg nerada i neznanja.
Nećete sa nikim, a sami ne možete....preseravanje !! Kojoviću, Nikšiću.... Ja ću 10.02. kod vas doći na vrata da mi date penzije za roditelje !!
Kad čujem da SDA nešto blokira u BiH!? Pa blokiraju oduvijek HDZ i SNSD, poslije SDS-a, a sve ostale stranke trude se da ugrabe kakve mrvice sa stola velikih, koja državotvorna politika LOL
Mamu vam četničku beep....
Eto ti Nikšiću bolji
De na Euro blokići neka stane, i onako su SDA i HDZ birali bužetski uhljebi i pemzioneri. A pouzdano zanamo i oni koji odavno nisu sa nama živima. Zato ako iko treba da plati vladavinu SDAi HDZ to su Budžetlije i pemzioneri.