Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski terorizam
Pripadnici nepostojeće navijačke grupe!
Muslimani ugrožena vjerska manjina u Hercegovini
Statistička greška u Hercegovini se javlja 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
m..u vam ustašku
Kakvi su to tano debili od bosnjacko naroda. Nikakvi izvjestaji i istrage nego se dignite s postecija i uzvrati jos jace sjeme im zatrlo. Sta cekate jadovi bijedni????? Silom na kukavicki jad fasisticki nema drugog lijeka. Monstrume u glavu.
kakva glupa saopcenja sve prepisuju samo mijenjaju datum.. da se poduzmu sve mjere....koje mjere????? sta ste konkretno uradili???? mani nam sablona i glupih izvjestaja.ponavljata ko papagaji?? sta ste konkretno uradili
hahaah ništa, zvao Čović i završeno. Ko dođe opet će degenk fasovat. HB druga država, ako niste znali
Osudite te UZP-ovce na 5 godina. UZP-ovci odvratni.
ako ih neizvedu pred sud i neosude ih bit će velkih problema
Tesko je ocekivati nessto konktretnije.
Severino Maric, Dragan Gakic.
Ono kad Ameri zaprjete.
Neka odu u drugu zemlju pa će proći kao BBBu Grčkoj.
Netreba u drugu zemlju u drugi dio mostara neka odu ne treba dalje