Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rush li se neispravno sagradjena hacijenda poglavnika Covica
Sve ruši do temelja. Dosta je više ratnog rugla. Neka postave neke stilske standarde za nove objekte u tom austrougarskom dijelu ako treba, ali rusi sve.
Biblioteku u kuci Mujage Komadine vratit univerzitetu Dz.Bijedic.Sramota je da ljudi u baraci drze biblioteku u S.logoru.
Ta biblioteka ne izgorjela, tj. fundus, i slike i svasta nesto.
obavezno srusiti ono ruglo iznad starog mosta,nekakva zgradurina i ovamo kod onog kruznog ima nekih rusevina,rusi i pravi hotele
ne dajte ovo narode .ovakve građevine se nikad ne ruše a sve se može obnoviti.kome oni više pamet sole.NEDAJTE!!!
Proglasavaju se nacionalnim spomenicima objekti kojinsi toliko devastirani da se ne mogu obnoviti a predstavljaju opasnost za gradjane. Sve srusiit sto se ne moze obnoviti …
Ko i Stari most , nove napravit !