Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bulevar Meše Selimovića na Stupu??? Otkad to?
Kao sto rece jedna arhitektica ovo su samo spavaonice.Lud je ko ima porodicu i kupi na toj lokaciji stan.Ni skole ni ambulante ni vrtica.Samo neki kafici i kladionice.
samo nek se kesh pere...
I oglasila se opstina, i sta su odgovorili? NISTA . Opet nema obdanista, skole, na koju vodovodnu mrezu ce prikljuciti, sto ne prosire saobracajnicr jer ce zbog tih zgrada biti jos 1000 auta vise ?
sarajevskirope Nemas ti blage veze sa realnoscu, BiH je podjeljena zemlja vec dugo, a kada dodje trenutak ode svako sebi.Hrvate taj Stup i Sarajevo uopce ne zanima, oni samo iz Sarajeva izvlace lovu, a Bosnjaci im dodzu isto koke nosilje u kavezima, sta god zarade ode Hrvatima. Tudzman je Aliji davao Sredisnju Bosnu, a naivni Alija poslusao Ivu Komsica zv Zeka koji ga je i tu izveslao.Hrvati su uzeli sve od Mostara, par kilometara ih djeli da auto cestom povezu Mostar i Zagreb.
memaga jaše i dalje......
Sarajevskirope Sanjaj, kakav Bakir, u vas uvjek neke teorije zavjere, a pola grada vam pokupovali Hrvati, sve sto vrijedi u njihovim rukama od sektora osiguranja, kladionica, uvoznog lobija gdje njihove firme uvoze brendirane artikle, jedan Bingo ima 60% samo tih artikala.Tiho nije nici igrac, on plati kafu onome ko se pita, ali sumnjam da je to u ovom slucaju islo dalje od opcine, ali nije bila velika obzirom da je samo osam spratova u pitanju
Covjek gradi na svome za svoje pare, bez dugova, nikome nista ukrao nije, nikome duzan ostao nije, nije se obogatio na privatizaciji, nije u ratu nikog ubio i ostetio.Za sve sto radi ima dozvole i sve je uredno platio. Sta hocete vi u Sarajevu, dzabe, donacija, suplje, nema vise komunizma i otimacine, zasucite rukave i radite, idite vani i snalazite se.Svi bi na budzet i u sisa barove sa kahve na kahvu, a o intelektu da i ne govorimo, ugledajte se na Tesanj, Gracanicu, paraziti
Senaid je veliki gospodin.
Tihomir Brajkovic je car, ima 50 firmi, ne znas ko bajagi ko kosi, a ko vodu nosi, a sve pod njegovom kontrolom.Ovako je i meso uvozio, kad su drugi skontali on vec zaradio 200 miliona, iznio je u Svajcarske banke 200 miliona Eura. Realno taj super covjek nema dugova, repova, taldzija, suvlasnika, sve se zna, nista bez dokumentacije i papirologije. Sad ce opet pokazati kako svake sedmice izgradi jedan sprat zgrade, lik je genijalac, vizionar i nesto poput Branka Mikulica.
Ilidža birala Memića, sad neka živi sa posljedicama. Ko vas šiša kad ste birali dežurnog seljaka. A birali ga pridošlice, jer nijedan stanovnik sa Ilidće od prije rata ne bi dao glas najvećem seljoberu.
Neka se samo gradi kome smeta neka ide nazad na selo gdje mu je kukuruz prvi komšija
Pa po toj logici bi se 90% Ilidze moralo vratiti odakle su dosli?
Sada ce redukcija vode biti od marta do decembra
Biće (P+8) + (P+8) = P+16 lemela jedna na drugoj
OGLASILA SE ILIDŽA JE LI TO IME ILI PREZIME?