Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA DA. SUDE MALOLJETNIKE A KRIMINALCE PUSTAJU IZ ZATVORA !
Ostavite mladu roditeljima - ostalima dajte naredbodavce i kolovođe. Ako ne, tužioci i sudije zapamtite ovo suđenje! Heh kada će više CRVENI OKTOBAR!
kako su pederčine hrabre kad se treba na djeci iživljavati idite ba zavucite se u svoja žbunja,žderite do besvjesti i onda se probudite iza ponoći i počnite izlijetati na cestu i zaustavljati narod iako nisu prekoračili brzinu jbg mora se uzet koja markica
Viktor Ćatić) - objesiti ga o jednu nogu da visi kao svračak. Bolje mu je da kaže kako je dobio posao, a i da poganja svoje ( i Sebe) za korupciju i mito i još curenje informacija itd. Što nije rekao ko su glavni krivci pa njih da vješa. Pravi je konj i to mitraljeski!
harun cehajic i nedim koso sa vratnika momci dobri pravo optuzeni bezveze , fuuuuj
unistili su nam grad koji je taman stao na noge sve ih treba kazniti
Vidi se da si lojalna...shupcima koji te uhljebise!!!!
TERORISTIMA MAKSIMALNU KAZNU.
Mi u Škutoristanu nemamo razloga da štrajkamo. Novac od šverca je tu, tu i tamo se u Zagrebu izvrši poneki posao.
Jel ti to mene voliš?
najveca propast ovih novih generacija je...ukidanje vojnog roka..
Ili vojni rok ( tri mjeseca) ili omladinske radne akcije. Ovo sa volontiranjem u raznim "Ne vladinim organizacijama" je ublehaštvo od kojeg samo mamini i tatini sinovi imaju koristi i to od ničega. Ovako bi sa vojskom i ORA svi imali mnogo dobrih koristi!