Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da jedan život spase, dovoljno je
Ovo je smijesno, ne znam sta se slikate prvo s tim, a drugo dok ljudi nabavljaju nove avione, dronove, rakete, ti se šepuriš sa 4 modifikovana helikoptera iz vijetnamskog rata, i pricas okolo o ratu.
Samo nam u Jadranu fali šesta flota pa da bude kao pred raspad Jugoslavije.
Hrvatska kupuje nove avione za milijardu eura, dok nasi "veliki" politicari/fikusi se po ko zna koji put raduju merhametu, jer za bilo sta drugo su nesposobni. Tako dok se merhamet skuplja, Dodik se otcjepljuje. Kazemo i mi i "nasi" politicari bice to dobro aBd :)
Počeli su nam uvaljivati oružje, sprema se nešto...
Ponose se donacijom a bosnalijek i ostali direktori plackaju milione … Bravo lideri …
Naši političari se nadaju samo kreditu od mmf-a i kakvom poklonu iz drugih drzava... A hvale se kad nesto urade novcem poreskih obveznika...
Vidi udbasa
Ове хеликоптере у Вијетнамском рату рушили редовно. БиХ је добра канта за хеликоотерски отпад. Ови још праве церемонију и плате да ти смеће довезу. Мозгови полтронски.
Dodo bio sa Fazlijom na snimanju spota Helikopter pa nije stigao
A sad odmah desant na Banja Luku, u akciji "Traktor 2.0".
Naseru se vraćaju flešbekovi...
Možda za Balkan uvesti monetu: politički konvertibilni helikopteri (PKH) i vezeti za €, jal za $
Moraju NATO države da se paze. 🇧🇦❤️🇺🇸❤️🇧🇦
Kad se prvi spustio u Rajlovac , ovi nasi mu donijeli balu sijena !
Tebi donijeli.
Ova dva gurbet zavezati da vise sa helikopter pa malo provozati.Možda dođu pameti
Najbolje vam je sada kada je skustina rs usvojila ove ratne planove da pametni Bosanci te helikoptere stacioniraju u kasarne u rs pa cemo se onda cuditi kako i šta