Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Čović je nesumljivo jedan od najvećih lidera Hrvata u punom regionalnom smislu. Plebiscitarnu potporu Hrvata iz BiH, neće dobiti samo radi toga, nego i radi toga što je Hrvatima dojadilo da im Bošnjaci biraju predstavnike u organe vlasti, pa i u samo BiH Predsjedništvo. Prisjetimo se samo da u Federalnim organima nema niti jednog jedinog Hrvata izabranog većinskom voljom ovog naroda, pa onda je valjda jasno s jedne strane koliko je SDP obespredmetio Federaciju, a s druge zašto Hrvati biraju Čovića.
Cilj Dragana Čovića je da svim silama pretvori Federaciju u kokošinjac dva naroda. Mašući trećim entitetom, škodi i svom i ostalim narodima. Njegov izbor će sigurno destabilizirati stanje u BiH.
Stvar povjerenja i pomirenja među federalnim partnerima je da se konačno shvati da se nemože drugom narodu diktirati što treba da čini i ko treba da ga vodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neprijatelji države BiH
Pred izbore sve ce obici i obecati 'kule i gradove', a kada prodju izbori 'ko vas j....e, snalazite se kako znate ili idite u svijet prositi, njima je najbolje ovdje.
Put u treći entitet, uz osveštenje crkve. Ako Dragan Čović uđe u Predsjedništvo, očekuje nas destabilizacija odnosa u BiH, koji su iovako loši.
Presmjesno je kada Bosnjaci ismijavaju hrvatske politicare jer dobijaju glasove preko crkve. Pa gdje vi zivite djeco moja draga? Znate li vi da se na hutbama u dzamijama vec 25 godina vjernici pozivaju da glasaju za SDA?
Ovi se jos drze recepta iz 90-e .. sljakaj se uz crkvu i eto glasova.. kod hrvata jos prolazi ovo, steta.. btw, jesu ovo uz intoniranje bosanske himne stavili ruku na srce ? :D
100%...
Ovaj se promovira samo pred crkvama, u crkavama i krizevima. Ja razumijem da su vecina Hrvata vjernici, i to postujem, ali ovakve fore za skupljanje glasova su u najmanju ruku smijesne. Nego sto ne pokazes kako si otvorio neko radno mijesto nekome ...UPS
...nači vako ide šema: dolazak, pa malo druženja sa "malim ljudima", onda crkva, poginuli, penzioneri pa centralna šuplja i na kraju aplauzi i alahimanet...i vazdan mi čudo što niko ne "obađe" pučanstvo kad se dijele dobro plaćena mjesta...
Commie Tito si