Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve vam od do, kako vas nije stid. Ne radite ni pola radnog vremena kako treba i daj vam vecu platu. Ne zasluzujete ni ovo sto sad imate.
Jesu bezobrazni,presli su sve granice,i sad im na vratima stoji ono STRAJK,svaka 3 ili 6 mjeseci traze povecanje plate koja je predobra za plate ostale raje,koja puno vise radi od njih,nebi im dao Bogami,kad bi travarima isli.
Slažem se da doktorima trebaju plate biti visoke, ali se ne slažem da to sada treba ići u krajnost u smislu da vi sada trebate izlaziti na platu od 4000 za ovakve usluge. Ljekar porodične medicine je obični šalterski radnik koji te upućuje dalje na preglede na koje čekaš mjesecima. Pritom, i kad dođeš do njega ponaša se bahato zbog svog “kompleksa Boga”, Nije do vas što je sistem urušen, ali ga vala dodatno urušavate.
Tek ce biti gadno po ove strajkace kad pacijenti krenu traziti svoja prava.
Na pregled se ceka mjesecima, doktora nikad nema, a i kad ih ima rade preko neke stvari (cast izuzecima), vecina ih ima privatne ordinacije u kojima u toku radnog vremena pregledaju pacijente umjesto da budu na mjestu gdje su placeni da budu i gospoda bi sad povacanje plate….
Doktori cuvajte se zaraze, dezinfikujte koverte koje vam daju bolesnici