Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMATRAM DA NIJE TEREBALO DOZVOLITI KOMENTARE NA OVOM ČLANKU O SREBRENICI! Neki komentari su krajnje nekorektni i puni mržnje!
imam osjecaj da ce francuzi ako ovo vide generalu dati orden legije stranaca :)
POZIVAM ADMINISTRACIJU PORTALA, (OD SINOĆ DRGI PUT) KLIX DA UKLONI SA SVOG PORTALA KOMENTATORA franciskus2, KOJI ŠIRI GNUSNE LAŽI KORISTEĆI MRŽNJU I GOVOR MRŽNJE! HVALA! PS. Uvrede i laži koje mi upućuje, a samo iz razloga što sam muslimanka, su neprihvatljive i smatram da ćete ovaj put biti solidarni i ukloniti ga sa vašeg portala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bile su mi 4 godine pa ne znam, ali se pitam da li su svijece paljene sirom Evrope kada su ubijane ove nevine zrtve, da li je igdje pisalo npr. 'ja sam iz srebrenice' duge tri, cetiri godine rata?
OSVETA JE NAJBOLJA KADA SE SERVIRA HLADNA ...
imam osjecaj da ce francuzi ako ovo vide generalu dati orden legije stranaca :)
Vas Klixovci ne bi razuman čovjek shvatio. Amra se ne smije komentirati a ljudske tragedije mogu?!
Pa SIPA sada ima pune ruke drugih poslova. Ko ce kontrolistai sve komentatore!?
imam osjecaj da ce francuzi ako ovo vide generalu dati orden legije stranaca :)
Ko njima dozvoljava ometanje saobraćaja ?
@VPkomentator stidi se! Ko tebi dozvoljava takve kometare?! Klix?
Pozdrav fašistima u RS-u i pozivam ih da se suoče sa realnošću, zločinima koje su počinili, nepravdi koju i danas prave vlastitoj državi i susjedima. BiH je vaša država, ubice nisu vaša braća, predajte ih i nemojte svi da se svrstavate u govna zbog pojedinaca. Živimo zajedno i pravimo bolju BiH da našoj djeci jednom konačno svane i bude lakše živjeti.
Sva tri naroda jesu govna ali nisu jednako radili zločine i nisu jednaka prepreka napretku ove zemlje. Najveća prepreka napretku ove zemlje su pristalice Dodika i Čovića.
imam osjecaj da ce francuzi ako ovo vide generalu dati orden legije stranaca :)