Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod Hrvata ostali samo hdz uhljebi u BiH ,ostalo sve u egzodusu otišlo, Covic sretan što je raselio pucsnstvo ,kez do uha
Među prisutnim 90 % uhljebljenih preko veze i kreveta.
Cestit Bozic braci Hrvatima
Takve manifestacije treba zabranit u BiH,oni su izvrsili agresiju na ovu zemlju
... ko izvrsio, sta? Na koju zemlju su trube i gitare nasrnule? Jesam li nesto propustio??? Manifestacije ne izvrsavaju agresije!
Slika govori
Što Sejdo Hrvat nije bio?
Nije koncert u kavani, dabi jazavac bio
Bosna definitivno zemlja brdjana. Hrvati s kojima sam odrastao, to su sve lijepi ljudi bili, kakav je ovo škart?! Vidjaj Borjane, rukuje se s čovjekom i bleji na drugu stranu ... go brdjanin.
Ne vidim dodika
Otislo ih koliko hoces za irsku.
Kod katolika u Bosni i Hercegovini ostali samo hdzeovci..Ostali iskoristili dvojna drzavljanstva otisli trbuhom za kruhom. Ovi termiti pravi...
Puna sala crnolistaša
Nema šta, krema ovog društva, sve samo moralne gromade
bravo