Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u kibeta kila jagnjetine 50KM a zao mu porez platiti. najgore su one balije koje gladan kurrac napravi
Da su u Americi dobili 48 godina zatvora za ovo! Ukrali su veće penzija za 10%, ukrali su borcima dodatak, ukrali su 100 km autoceste...! Mafija!
nisu vise od nasih politicara hahahaha
@undergrrround to bi tako bilo da živimo u normalnoj državi, ali ovdje nisu ukrali od penzionera, niti su ukrali od autoputa, ukrali su od večih lopova i zato su i dobili po ušima.
Hoce li morati naknadno platiti porez i uz to ogromnu kaznu, ili ce se sve zavrsiti na simbolicnim iznosima kao npr. Smjesnim podacima da imaju zararadu od 2000 KM mjesecno. Jer svi imaju sigurno ako ne i vecu dnevnu zaradu od 2000 KM.
I Cedica i sve treba pohapstiti. Vise su oni krivi sto su koristili nego sto je neko napravio sam software. Isto kao kad bi hapsili sad ljude koji prave pistolje, a ljude koji su pucali i ubijali pustaju.. sve u Zenicu neka sviraju
Sve naopako. Ovo dvoje u zatvoru će sve naplatiti od države za neosnovano zadržavanje. To što neki program ima neku opciju, ne znači da su oni činili krivično djelo. Na osnovu ovoga što je napisano (ako nema ništa drugo) NE MOGU im ništa. Čak će se odšteta platiti što su im narušili ime i ugled.
@HarryCallahan Ja koji nemam sa pravom nikakve veze, ovo mogu pokazati i dokazati. Međutim, oni su ih zadržavali da ne bi mladomuslimanska mladundžad čamila u zatvoru koji su u stvari i počinili krivično djelo. Sve postavljeno naopako da se SDA perjanice izvuku sa nešto boba za kaznu.
Kako sad to deinstalirati i stavit pravi doci ce i nama ti inspektori
Kave zabrabe kavi bakrači u mazanje očiju običnom naroduBlokirajte svu imivinu do četvrtog kojljena kako je svugdje u svijetuUstanovite koliko je para ukradeno..rasprodajte i vratite u buđet.Plus zabrana tada u ugostiteljstvu svima u porodici 10 god i kapak.
Klix ako ne ukinete Psihopatu pod nazivom " BulevarBelog i sl , obezvrjedit cete i vas najjaci portal !!Taj Srbo-manijak sa stotinama uvredljivih komentara na svaku vasu vijest,pokazuje zasto od 200 zemalja na svijetu ,Srbi imaju najvise ubica ratnih zlocinaca !!
Dovoljno je pročitati komentare ovih dole što brane ''sarajevske ugostitelje''... hahahaha moj Dedo, šta biti rekao na ovu crnu stvarnost.
Najgori udarac je udarac po dzepu.Da je usaglasen zakon EU kod nas Vatru bi pojela UIO i drzava kao Todorica u RH.Zadovoljstina ce biti u omjeru kao za nekada Kopex-Sarajlic kada je uplaceno vise desetina km duga preko noci.Obracunace im kazne oko 200-300.000 km oni ce platit kao mi kg.krompira i nastaviti raditi.Takvi objekti i regularnim poslovanjem grabe ogromne prihode
Da smo mi kao društvo normalni, niko tu više ne bi sjeo i popio kafu, pa bi ga to udarilo po džepu kad bi imao 0 gostiju. Ali ne, mi smo iskompleksirani toliko da kafu pijemo tamo gdje je skuplja i gdje smo viđeni.
Ješa zna svaki gdje je lova.A cigaretu pali na svijecu jer stedi plin iz upaljaca.Softver taj isti se koristi u skoro svim zemljama clanicama EU. Ovde je samo glad za parama uslovila veliku zloupotrebu a ne prevare na kapaljku
Da li su softveri koristeni u ostalim dijelovima, npr Hercegovina ili samo u Sarajevu
Sergija za pale ugostitelje da mogu nasut goriva u svoja posteno zaradjena auta
Nije istina da nije plaćen porez - plaćen je, ali ne državi, nego stranci
Treba ovo dobro kazniti novcanim kaznama i zapljenom imovine i skupocjenih auta od preko 100k maraka. A ljudi ako su i malo pametni ce bojkotovati ove objekte i nece podrzavati one koji se bogate na tudjoj muci
Presmješno je ovo sve ..pokrali sto su pokrali.. drzavi taj para bilo koliko da napuni budjet da se ima za penzija ...kazna ce biti ! ,par hilajda haj.. uhar je! ..A premier kladionioca dnevno pravi milione i prikrivaju porez i ne daju da se poveca i nikom ništa ..normalno kada drzava i živi od te iste kladionice u neku ruku ili pojedinci iz političkog svijeta se bogate .. zumozumare... hujka oko kasa ce biti mjesec dana pa onda opet ista stvar u kolo ....
Svi pisu samo inspirit gastro a niko ne spominje starcaffe!!!