Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su muzeji u Sarajevo? Za Aviaciju, zeljeznicu, kovanice, itd, Muzej nije da ides i da gledas, treba imati interakciju kroz tehnologiju. A muzej u sarajevo nema grijanje. Izvinite ali u Bosni nema kulture.
Statistika je tacan zbir ne tacnih podataka! prema tome...koga ste pitali i koliko su ti odgovori tacni i iskreni...tu je VEEELIKI upitnik...
statistika je kurva........vazda bila
netačnih*
Moja omladino malo vise posjete u muzeje a biblioteka nek je redovna stanica. Kad smo kod edukacije zelim mladima da skrenem paznju na termine koji nam se konstantno podmecu a tice se VLADAVINE PRAVA. Vladavina prava je upisana u daytonski sporazum ali se konstantno precodi kao VLADAVINA ZAKONA! Iz nekog razloga i nas Ustavni sud koristi isti termin VLADAVINA ZAKONA! Velika je razlika izmedju ova dva termina iako neki zele iste izjednaciti .Vladavina zakona znaci da DONESENI ZAKON VLADA
...A VLADAVINA PRAVA JE ONA KOJA STITI VASA LJUDSKA I DRUGA OSNOVNA PRAVA PREMA KOJIMA MOZETE TRZITI DA SE VASA PRAVAI ISPOSTUJU za razliku od vladavine zakona koja ne vidi nista dalje od onog sto je propisano zakonom (rezim)
kod nas totalni NO GO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije dobra anketa. Fali pitanje "Učenje preko crkve i džamije"! Najveći broj se obrazuje tako!
ili na privatnim casovima kod Kacavende ;) :)
Ja učim na Klixu :P
velika škola !
Ma meni su one Zvezde Granda , ZMBT , Parovi i Zadruga najbolje emisije .. yyebo knjigu , svakako ću opet glasat za SDA