Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dogovor izmedju mafijaskih familija sda i hdz je vec pao...mostarom ce vladati hdz a za uzvrat...sebiji klinicki a osmici udba...
Zaboravili sre razvojnu banku spomenut na kojoj je hrvat...blokirali su sda i hdz citavu FBIH jer im ovakvo stsnje odgovara.Predsjednik FBIH Cavara treba optuzot za klevetu zbog lazi koje iznosi u medijima o nekskvim olsnovima o nestanku hrvata..pod ovakvim uslovima HDZ hrvati ce zivjet milion godina u BIH.
Cuj mogli bi izabrati danas 🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je vec zavrseno. Seka dobila KCUS a on dao HDZ Mostar. To se znalo od pocetka. Volio bi da grijesim ali sve ukazuje na to.
to je juce rjeseno upravnim odborom KCUSa znaci SDA PRODALA MOSTAR za Sebijinu funkciju. Ja sam mislio da ste vi Hercegovci bolji ljudi a vi olos i skart kao i Istocnjaci! Ljutite se koliko hocete ali tako je, takvi ste postali .
PartyMonster, ja tebi neću psovati jer sam daleko iznad tvoje razine, ali ti moram ovo reći, dobro si udaren mokrom čarapom, majmune zatucani, u kojoj šumi si odrastao!
PartyMonster, majmune jedan šta lupetaš, dr. Kordić je rođen, odrastao i školovao se u Njemačkoj, a medicinu završio u Zagrebu. Djed mu je iz Kruševa ( Podgorja) kod Mostara i nema nikakve veze sa ratom. Zato ubuduće, ako misliš komentirati dobro se informiraj i komentiraj, a ne lupati kojekakve gluposti!
Ovo je za SDA biti ili ne biti pa neka dobro paze sta rade
Jasmin Imamović je ipak najdugovječniji
A Ćavar je odjednom eto pozitivna i neće biti prisutna, kakva prljava igra.
Najdugovječniji je ipak Jasmin Imamovic. Hahahah crknut ce u Gradskoj upravi.
Ima li pravo on na bjeli hljeb
O ovom Kordiću ne znam stvarno mnogo, kažu da je sposoban čovjek. Mi Bošnjaci nemamo kvalitetnog kandidata, nažalost. Dr.Guzin je dobar čovjek, ali nije neki lider ili menadžer (po rezultatima Bolnice Južni Logor), a Irma Baralija je toliko neozbiljan kandidat za gradonačelnika da neću komentarisati. Mostar zaslužuje sposobnog i poštenog čovjeka pa ko god da je!
Ovo je redoslijed događanja: u prvom krugu Irma ispada iz igre .U drugom krugu BH blok ima priliku da pokaže za šta se zalaže , ili za dosadašnju vlast ili da bar pokušaju nešto primjeniti. Ako to oni ne žele (a principijelni nisu , ima sto primjera za to..) , onda slijedi nastavak agonije ...
Boška ne učestvuje. BH Blok će kao podržati Guzina, biće 17:17 i gradonačelnik je onaj mlađi - Kordić
Nerealno je očekivati SDP-NS podrsku Guzinu nakon brutalne krađe SDAovaca i podrske koju jedini uzivaju u 'oba' Mostara
Sjaši kurta da uzješe murta.
Ako se ostvari i potvrdi sumnjivi SDA i HDZ plan o nagodbi za klinički centar onda da uslijedi odmazda četvorke da se Sebija i drugi SDA-ovci otjeraju sa svih funkcija u SK
Odlazi pun kao brod a kažu ugrozeni do nestanka
Zlatko Guzin
Niti sa državom a niti sa narodom ni jedan zvanicnik ne smije da trguje Bakire. A ti dobro smisli