Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E "novinari" pa nije stolac preko bijela svijeta. Mogli ste otici i uslikati kljucna skretanja, pa objaviti. E to je vec nesto, a ne palamuđenje.
Isao super ce biti , sad ima malo seoskog puta al kad zavrse neum je ftw. Iskreno nisam bio u neumu 4 godine i iznenadilo me kako je dobro uradjen i jos dodaju sadrzaja. Super smjestaj bio, restorani top. Vala hrvatska me ne mora vidjeti u dogledno vrijeme.
Nije ni slučajno da bi došao do Neuma treba prvo u Stolac i to lošim putem. Neumje i dalje odsjećen od Čapljine i Mostara a pogotovo od dijela BiH sjeverno od Mostara. Izgradnja ovog puta je politički a ne ekonomski motivirana.
https://youtu.be/mNHZ_hxshpY
Najbolje ukinuti sve znakove pa koristiti navigaciju.
A Crnaja?!🤔
Ruzni nas podjeljeni nazadni protektorat bejHa🇧🇦
Valja nam ba taj Neum samo nek je u BiH,iduce sedmice mene moji na plazi zovu BAABBOOOO ,pa et bujrum 'rvatici, btw s licnom laganinii.
BAABBOOOO jesi ti moj tata
Šta bi jadna zaucana škutorija da im nema turista iz Bosne. Ne može svako kamenice uzgajat, treba pameti za to. Bolje vam je da se okanite nacionalizma, od toga se ne živi. Čast dalmatincima koji cijene što im bosanci dolaze i ostavljaju šolde, a poslušajte šta misle o vikend Hercegovcima. Sve će vam biti jasno. Zato, podesite malo frekvenciju. Radi vas. Sretno vam i želim vam svaku pamet.
Vise Boracko jezero podsjeca na more nego Neum
Cesta će biti gotova, al će na uporabnu sačekat godinu-dvije.... ako ćemo gledati po Zenici. I što je s GP Svilaj?? Autocesta napravljena 2017., most napravljen - što se čeka?
da na qurcu nokat nikne
Ma jbs neum, sta cu u neumu, necu nigdje, jel moram ici ikud.
Sjedi kod kuce, nadji strik i skrati nam muke svima koji te moramo citati.
Svaka cast, samo gradi !
Abd slijedeći put na more bez graničnog prelaza
@BullevarNepobedivih jos je gluplje sto ga je tvoja keva meni poslaufala u Neumu
Ovo je moj Fadil rekao da je zavrseno...cuj ostalo jos 10 tak kilometara...nemojte tako. 🤣
imas li ti more Bulevar a ?