Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ipak nije islamska država pobila stitine civila, žena i djece, Ima još jedan režim koji to radi u Gazi.
ukronacisti i cionisti najgora teroristička žgadija,
Hahahaha dzaba ti ti botovi. Sve ce vas srediti. Ko god podrzava terorizam po Ukraini i svijetu. Sve ce da vas razvale. Cak ti ni te linux komande nece pomoci jado jadni ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yebena vremena dolaze..
Došla su .Od početka pandemije sve je otišlo k vragu.
Ukrajinci su dolazili u Bosnu da ubijaju civile, a vidimo ko je na strani Ukraine: EU i Amerika.
šta im ukri rade, putko vjerovatno vec kuje plan šta ako sve propadne i ode niz šolju
Cujes ovu gospodju u pozadini kako jeca od straha i nije ti dobro. Zao mi je nevinog naroda gdje god da ga ovo zadesilo, bez obzira na vjeru i naciju. Dabogda svima mir u kuci bio.
Gospođa jedino može da zahvali Putleru što je imao prevelike ambicije. Nije mu bio dovoljan Krim, odlučio pokrenuti agresiju na ostatak Ukrajine. Sad nek jecaju. A Srbi nek se ibrete što je Ukrajina tako žilava evo treću godinu nakon agresije.
Gori Źepa.... bravo Ukraine
`` Okupiranom `` Sevastopolju, koji novinar je ovo pisao ????
Slava Ukrajini. Samo rokaj teroriste i agresore ;)
Tipovi bombarduju po sred grada isključivo ne vojne ciljeve i ovi fašistički mediji ih slave, skoro isto tako frenetično kao kada bombarduju Gazu
Eh onda kada Kimdzali budu padali po Kijevu, onda ne pizdite, doslovno ce Rusima prekipiti pa ce Kijev sravniti sa zemljom.
Probali su jednom
Bogami će zaratiti pravo
Red je da agresor nema mira na svakom pedlju koji je oteo.Čestitke i svako dobro svima koji brane svoju zemlju.A agresor agresora razumije, zato postoje Rusofili, doduše na Zapadu
Bespotrebno gubljenje municije, koncentrisite se na front
Generale
Pa gadjali su nešto što hrani ruski front
Klix izgleda odlucio da bude sponzor speciajalnog rata kroz komentare koji se dopustaju. Jadno.
Pravi se nova Hazarija
Zasto Mostar na Starom mostu ili Sarajevo na Vijecnici nisu projektovali Rusku zastavu? Budimo koherantni i suosjecajni sa svokom ljudskom patnjom u Svijetu.
zato sto se mi bosnjaci ulacimo zapadu u supák, nazalost.
gooUser1695126936, haj se ti uvuci Putinu u guzicu i budi sretan. Pusti ti Bošnjake.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Ukrajinci konja za trku imaju