Pellikan
Spol
Ženski
Boja avatara
6477A1
Banovan
Ne
Registrovan
16.03.2023.
Komentari
15
Komentari korisnika
yebat če vas Rusi poslije dana žalosti. Sad je jasno ko je pobio civile u Moskvi.
Koja je zlo Nulandova, teško joj je naći poređenje i ona je jevrejka aškenazi porijeklom od nacista iz Ukrajine kao i Blinken.
Jel to ono što se kupuje u Travniku, Sokocu i Kiseljaku ? Jel to ?
Dakle, Katar je mač jedne izopačene bolesti, ludila koji su Britanci u prvom džihadu importovali u muslimanska društva.
Katara je sjedište "Muslimanskog bratstva" opskurne islamističke organizacije nastale u Egiptu a Hamas samo baštini tu ideologiju koja je počela organizacijom atentata na predsjednika Egipta, Sadata a svoj klimaks doživila rušenjem libijskog lidera Gadafija i socijalističke Libije da bi se nastavilo pokušajem uništenja socijalističke Sirije a sve po diktatu Velike Britanije i SAD.
Uvijek se u anamnezi bolesnika može naći povijest njegove bolesti pa tako tačno odrediti kada je bio "normalan" i kada je i zbog čega počeo luditi. Do 1917 muslimani arapskog poluostrva su bili kao svi drugi narodi, mirni i krotki a onda 1917 sve podrčja pod turskom uprvom preuzimaju Englezi i organizuje se pod britanskom krunom i prvi džihad. Od tada pa do sada Arapi prolaze ludilo fanatizma i radikalizma - uvezeno iz Londona.
Ovo bi bio najgori trenutak za umjesati se u sukob. Izrael se uvalio do balcaka. Narednih decenija ne moze racunati na 2/3 svijeta.
Ko britanska liga.
Znači toliko loše vam ide u Ukrajini da ste se i nas sjetili da postavite ovde neku skalameriju jer će baltičke zemlje biti preorane...
Vidite djeco, digitalna vidljivost čini da se obogatite bez muke i znoja,možda vam uđu u d.pe ali zato kane milion stoja. Anonimnost danas znači siromaštvo.