Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma propao RS ko zeton .. Dodiku i njegovima je dobro al se zato narod o jadu zabavio.
Cuj miran raspad... hahaahah Disolucija ?? hahahaha Kakve on ublehe baca ovom jadnom i napacenom narodu, pa cak i u Srbiji. Samo sanjaj o mirnom razlazu Ronhilu. Bujrum koliko stane na opanke.
SNSD se raspada , a ovu su isti pokušaji Dodika kao i prije pred izbore. Na Srbima je da li će opet da ispadnu ovce
Hoce ispast ce ovce,moj konacan odgovor :)))
sve se u globalu raspada u bh a ne zelim da branim niti jednu konfesiju.svi su obicna grla za klanje i glasanje bez trunke samosvijesti i zelje za prosperitetom i boljim zivotom.nema razlike ;sve ista govna!!!!
Dodik je prvi trol Balkana!
Jos jedan dokaz da nas sdp i sbb vode u propast, opet puleni od sdp i sbb komentarisu i napadju, umjesto da podrze gosp,jerlagica jer je otvoreno rekao protiv dodika, opet koriste otrcane fraze na racu sbih-a, sdfp i sbb su 2014 proslost zajedno sa snsd
Daj bolan emire pokri se ponjavom po glavi, S BIH je pokopana stranka 2010 godine, a 2014 g. će otići u totalni zaborav, ionako ih nema nigdje, a što se tiče SDP -a, 2014 završava kao S BIH 2010 g. ;)
hehhe, simpa komentar simpa odgovor, nebi se reklo da ce sbih pasti 2014 zivi bili pa vidjeli
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svim izdrkanim paščadima VRS, svim izdrkanim političarima svetosavskim koji u nakaradnoj izdrkotini RS su obavljali i obavljaju funkcije, njihovim nakaradnim familijama, posebno njihovoj nakaradnoj, izdrkanoj, prljavoj djeci
Jel se može kako primjeriti taj referendum za iduću godinu poslije SP u Brazilu ( nema vode , struje ...:)
Srbi is RS-a nikako da shvate da ih ovaj vec godinama "uzima" na istu foru o raspadu BiH, a on krade li-krade. Pa oni cak nisu reagovali ni kada je sopstvenom sinu aminovao kredit od par miliona. Dok je ovaca bice i vune.
Ma mobilizacija OS BIH i tu ce biti najmanje 250 000 patriota da brane Bosnu. Nek pokusa ima da se genocidna pretvori u pepeo...
Davno je trebalo uraditi magnetnu rezonansu dodikove glave, da on nema kakvog vodozemca na mozgu? Dr.Arslanagic
najsmjesnije je sto sbih "zna da dodik nije omiljen u srbiji" ahihihihihihihihihihiiiii ima li u toj stranci normalan covjek :))))
Nemojte vi lazni multietnicari brinuti o Dodiku i Republici Srpskoj,a jos manje o Srpskom narodu.Dodik ce izgubiti izbore i odgovarati za kriminal,za sve afere,ali to nema nikakve veze sa nasim odnosom prema BIH,docice novi Dodik koji ce jos upornije raditi na jacanju i samostalnosti RS,i na tome da sto manje ima BIH.
Dodik i njegova svita oko njega jedva čekaju da pukne puška jer bi rat zataškao sve ono što su maznuli od svoje raje,Zna da pada na sljedečim izborima i nebi bilo nikakvo čudo da u prolječe pokuša nekakav referendm nebili odgodio izbore i povuko narod u još jedno krvoproliče.Samo sada bi popušili do kraja .
dissolicuja
Šta je to
Fotografiju su skinuli sa plakata njegove zadnje turneje (pjevačke, naravno)
Stranka za BiH počela opet svoju propagandu tipa 100 % BiH, 100 % hape za Silajdžića, Heću i Jerlagića, a ljudi dotučeni do nogu od SBB -a na prošlim parlam. izborima. Preporučujem političarima u Federaciji da se malo ugledaju na Fahru Radoničića, sjtimo se parole SBB "Ekonomijom protiv podjela " . Najbolje ćemo parirati RS - u i Dodiku tako što ćemo ekonomski osnažiti Federaciju.. Birajmo ljude menagere ..Dosta je bilo više ovih hoštaplera..
Dodiku je SIPA davno trebala zakucati na vrata u svim elementima igre a visoki predstavnik za BiH ZABRANITI RAD, njemu kao i njegovoj stranci.Medjunarodna zajednica treba prestati sa prebacivanjem odgovornosti na sve politicare i stranke jer dobro se zna ko koci sve procese.
dodikova je sipa i vojska i tuzilastvo i policija i poreza i carine :))))) dosta je to treba nesto ostaviti i za drga dva naroda :))))
on se uopste ne razlikuje od bilo kojeg kriminalca koji je trenutno na vlasti u bh.govori ono sto glupaci zele da cuju i uredno puni konto milionima.toliko o moralnim veritikalama,patriotizmu,nepotizmu i ostalim nenormalnim stvarima u bh.