Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači oni koji žive u "A" i "B" su glavni, ali samo ako živiš u pravom slovu... Oni iz "C" dođu k'o neki bonus? Kreativno, nema šta... Pozavidjela bi nam i Južnoafrička Republika iz najboljih dana aparthejda. Oni su barem odvajali bjelce i crnce. Ovi odvajaju nas od nas samih...
A STA KAZU HDZ LOPOVI STO SU UKINULI CETVRTOG CLANA PREDSJEDNISTVA EKIPI RAJE IZ REDA "OSTALI", PA SAD IMAMO IZMEDJU OSTALOG I SUDSKI PROBLEM PRED EUROPSKIM SUDOM SEJDIC-FINCI?
Treba HDZ-u dati entitet. Ne hrvatski entitet nego HDZ entitet. Bar bi jedna mafijaška organizacija bila lokalizovana.
Hrvati, za treći entitet ćete Boga mi moga morati uzeti puške. .......2 puta ste do sad pravili hrvatsku državu na tlu BiH i oba puta popušili........i opet ćete.........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
popij tableticu da dodjes sebi.
Ustase su gore od djikana
Neka članove predsjedništva biraju u parlamentu, jer mene lično zaboli ko će tamo da sjedi. Mislim da je sasvim svejedno, a hrvatski kompleks "Komšić" mi je "na vrh glave".
me'sinde da Lijanovic ima najbolji prijedlog za odabir clanova predsjednistva, neka ih bira drzavni parlament, i jedan i drugi, ko ima vecinu neka ima i predsjednistvo, ionako nam se isto pise..
BOJKOTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!
Ti si iz SDA cim hoces bojkot. Nema vam spasa iduce godine bindo jedna raspala !!!
Da li "narod" zavadjaju politicari? Ili narod zavadja politicare?? Da se nasla stranka u RS koja bi bila protiv referenduma na narednim izborima bi pretrpila katastrofu, zar ne? Da se opet nasla stranka u FBiH (Bosnajcka) koja je protiv revizije tuzbe i ona bi pretprila debakl na izborima. Politicari su pokusali jednom: Na istoj liniji bio je Tihic, Dodik, Lagumdzija i Covic. Bio je to Aprilski paket iz 2006. Oborio ga je Haris Silajdzic. Na narednim izborima Bosnajci Silajdzic je pobijedio.
Na narednim izborima Bosnjaci nagradjuju Silajdzica ubjedljivom pobjedom.
Covic pod hitno prebacen u BL klinicki centar i prikljucen na dijalizu mozga.Dudko zaveo vanredno stanje dok mu se ne izvrsi ugradnja separatisticke diskete koju u on sam nosi a koju su mu privremeno ili za stalno ameri hakirali
Slijedeci predstavnik Hrvata biti ce Lijanovic...Covicu zdraaaaavooo
Što u prijevodu znači da Muslimani ponovno mogu izabrati hrvatskog člana Predsjedništva BiH...
@Stjepan III. I ostali, znas oni kojima su vlasi i katolici u Daytonu drpili clana predsjednistva kako bi mogli preglasavati Bosnje.
@Roin Ili lažeš ili u najboljem slučaju govoriš poluistinu kao ovaj put. Naime, Predsjedništvo se sastojalo iz sedam članova, po dva člana iz hrvatskog, srpskog i muslimanskog, te jednog člana iz reda ostalih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ima dobar onaj mliječni namaz - sir, ABC.. jel na to misle?
Sad tek razumijem Lagumdziju sto je ovog Covica drzao na distanci. Cak je i bilo napretka u drzavi za vrijeme Niksica.
@opp Jedino sto su dobro uradili za cetiri godine.
Sad tek vidim da Lagumdžiji kao i tebi nije smetalo što stranka sa kojom surađujete drži bistu Ante Pavelića u svom uredu i što je Lagumdžija rušio BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
---- Profuknjača Krišto izjavila kako smatra da je upitno održavanje izbora 2018. godine ako ne bude izmijenjen Izborni zakon BiH Ko god smatra da je upitno ne treba na izbore nek ne izađe. Ko SDA u Stocu, HDZ u MOstaru ! Srećan neizlazak.
Ma pokušaj da se na mala vrata ustoliči TREĆI ENTITET ! Samo razbijači Bosne će prihvatiti ovakav izborni koncept !!
Razbijači bosne su svi Komšićevi glasaći
@iiiv Jesu ali samo u tvojoj glavi !!! U stvarnosti razbijači su oni koji opet zagovaraju Herceg Bosnu !!!