Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo je BIH
prava slika naseg pravosuđa
godina i dva mjeseca se ovo povlaci i na kraju ce pasti u zaborav zato sto neko stoji iza ovog anusa,a mi smo najveci anusi jer treba nas izaci hiljade na svako njegovo sudjenje i dati podrsku roditeljima koji su izgubili djecu,traziti pravdu i najvecu kaznu za primjer ostalim kretenima...ali jbg ovo je bih
bez muda i ispranih mozgova,najgora kombinacija
Treba stati u kraj nesvjesnim vozacim jednom i zauvijek!!! Da se nikad ovako nešto ne ponovi
Majke mi pored ovakve sudske vlasti ne treba nikog biti strah da izvrši bilo kakvo krivično djelo.
Sto se ne uvede da svaki put kad ne prisustvuje opalis ga po dzepu a ne jadna porodica da kroz jos gore prolazi, gamad pravosudna
Porodica neka plati nekom klošaru da mu izrešeta kompletnu porodicu i gotovo.
Kako bi te ja našutao da si onako nešto učinio nekom mom bližnjem. Ubio bi hljeb u tebi. Gledaj kockaste glavurine i žvalja poganih. Da Bog da ne mogao nikad zaspati.
Igrate se,igrate!!!
Koji ku... mu sude. Baci ga u Zenicu nek truhne, cojk ubio dvije cure pobjegao i sad treba mu ko nesto sudit dokazat da je trava zelena. Jebes pravdu
.ebo bi mu ja majku, i njemu i advokatu i njegovim odgajateljima
zali boze roditelje od nastradalih...
Ma kaka odgadjanja i sudjenja, imate sve dokaze da je to uradio, i ajmo u tvorza , izreci mu kaznu koliko godina i cao djaci !!
narod izabrao vlast i sistem a sada ga kritikuje , pa sledece izbore opet izaberu i tako beskonacno
Sunce ti poljubim, 10. oktobra 2016. Pa to je prije godinu i po! I još nisu makli sa početka. Ovdje će se desiti zastarenje, 100%. I nikom ništa, gazi dalje.
drzava I vlast ku..c veliki...oni stite ove sto ubijaju nevine ljude...metak nije skup mislim da je 1 km ili mozda cak 1.20 km....postedite se papirologije I rocista I pizdi materni..
Nema ovdje pravne države, svaki bogalj poput ovog žutokljunca moze da te ubije i da dobije minimalnu pa često i bez kazne da prođu. Tuga, dok god se narod ne digne i ne ujedini to jest sva tri naroda ne sjednu za sto i kazu treba novi politički sistem, nema od ovog ništa.