Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih Jbe, genocidasi, nikad se opametit
Nego jeli pocela sjednica UN-a...u 21:00 treba biti ?
Najbolje opet rat pa ili njih ili nas da nema.
poskok, tako ste govorili i za kosovo pa ode kosovo sapatom...i srpsko sarajevo...itd.
RS je gladnija i jadnija od FBiH. Samo da znaš...
Jos samo fali hitna sjednica u SBB-u Fahrudin Radoncic pa da trojka bude kompletna.
Šta ima seosko sijelo da se okuplja povodom rezolucije UN-a?
http://www.nacional.hr/clanak/svijet/20939/kaznena-prijava-dodik-pod-istragom-zbog-izazivanja-nacionalne-i-vjerske-mrznje
http://faktor.ba/wp-content/uploads/2015/07/podrinjci-nezuk3.jpg
sigurno je samo to da klix uvijek kasni sa informacijama
Nema entiteta qurca i federacije, samo jedna zemlja i lice jedne nacije..
Najpoznatiji jevrej: albert ajnstajn Najpoznatiji katolik: cristiano ronaldo Najpoznatiji musliman: osama bin laden
najpoznatiji jevrej: benjamin netanyahu najpoznatiji katolik: diego maradona najpoznatiji musliman: yussuf islam
Najpoznatiji musliman: Muhamed a.s. Tacka
Rezolucija će biti poslednji udarac, glogov kolac u srce četničko, za dio okupirane teritorije BiH koju nazvaše Republika Srpska, mislim what a fuck ??
Neka bude broba neprestana, neka bude što biti ne može. Na groblju će iznići cvijeće za daleko meko pokoljenje.
Koja dramaturgija... Sve je mobilizirano... Samo sulud i nenormalan može vršiti protivljenje jednom vrlo uopštenom tekstu koji osuđuje monstruozan masovan zločin, međunarodni sud ga je okvalifikao genocidom... Moderna Srbija i RS, nemaju veze sa tim zločinom, nema ni Srpski narod... Ali Lobisti rade svoje, uzimaju pare budalama... Na dan ukopa žrtava, na 20. godišnjicu, biće održana Drinska regata.... Pored kuća ubijenih, istovremeno sa komemoracijom i ukopom u Potočarima, rijekom Drinom uz muziku i veselje kreče Drinska regata od Rogačice do Ljubovije.... Srbijo i Vlado Srbije, Aleksandre Vučiću i Tomislave Nikoliću, imate li ljudske časti, pomjeriti veselje polupijanih "splavara" za neki drugu subotu... Makar malo komšijske ljudskosti i solidarnosti.... Drinska regata 2015. Na danima regate nastupaju: 10.07. 20:30 - 22:30 Kerber 22:30 - 00:30 Amadeus band 11.07. 20:30 - 22:30 Milan Topalović Topalko 22:30 - 00:30 Rada Manojlović
Pokoljenje za pjesmu stvoreno vile će se grabit o vjekove da vam vjence dostojne sapletu vaš će primjer učiti pjevača kako treba s besmrtnošću zborit.
Političarima trebaju odlasci ili nedolasci na komemoracije, to su neiskrene "posjete" vođene interesom, najčešće se učvrščuje stanačko stado... Ja govorim o odnosu čovjek-čovjek. godinama se Drinska regata odvija u dan-dva prije ili poslije ukopa u Potočarima, ove godine se poklopilo u isti dan... Možda bi se neko od ljubitelja vodenih sportova iz Bihaća, Sarajeva, Mostara rado pridružio, ali ućivati na regati a pored tebe masovna komemoracija i kuće žrtava.... ne ide... previše je morbidno....
Poskok2 ovo je istorijski trenutak da se pokaže koliko ste vi srbi koji komentarišu ovdje na klixu "istoriski" nepismen narod.
Klixe isključujes komentare na ovakvim vijestima, a kada pišete o smrtnim slucajevima piše ko sta hoće stidite se. Iskreno se nadam da ce neko odraditi do sutra dobar lobi kod rusa da ne ulože veto. Srbi na aparatima!!!
.....