Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo odgađajte, a Evropske plate primajte i cijene dižite! Sve dok narodu ne pukne film kao sto je 2014., pa dok vas jednom sami ne skinu s funkcija i ne izmlate dobro, jer ovo je haotično stanje koje samo njima odgovara! Ubijate lagano narod, sve je više bolesnih a sve siromašnijih! Ne možeš napredovati ni na poslu ako nisi podoban, uništavate ljudima i sreću i dostojanstvo! Ovo se odnosi na sve 3 naroda i ostale u BiH! Dosta više!!!
@DrinakyDespot2 Slovenci vam odvedoše srpčad iz Banja Luke, 5000 će ih pokupiti...ko nekad u janjičare... Ah, the good times
@DrinakyDespot2 Slovenci vam odvedoše srpčad iz Banja Luke, 5000 će ih pokupiti...ko nekad u janjičare... Ah, the good times
jel i plata odgođena
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Boli me harbija
Zasto ne saberete sve dnevnice koje nijeste zaradili?Taj fond bi bio veci od budjeta drzave.Ja ako ne radim,gazda mi i ne plati.Djabaljebarosi,kome vi polazete racune.Imate mahanje uskoro iz Finske.Zbogom vukojebini.
Za BiH politiku i politikane Hollivud je jedna obična nula!
Nista novo , a ti narode suti sjedi i jedi hljeba suhog ,, zavijaj ko je poceo rat ...
El-Ratko@ Vas je već Dodik uništio i opuhao i zadužio narednih 50 god. Samo što ti ne vidiš dalje od 2 metra! Muti vas pričom o Srpskom jedinstvu, državom i kojekakvim glupostima, dok vi živite na ivici siromaštva a on i ostali ko holivudske zvijezde! Ovako je isto i kod Bošnjaka i kod Hrvata! Sve će uraditi da BiH ne ode u EU i NATO, jer im valja odgovarat za sve malverzacije! E moj Ratko, skoro su nam isprali mozgove, pozzz.
Imal ko slike jelenine vagine sto je slala vranjesu nek posalje
ma ja, ne žuri vam se, plata ide a nas smrtnike ko hebe
Dok je ovaca, bice i vune. Ne kazu dzaba za nas "glupi Balkanci".