Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaaaaaah, vidi mu naziva teme!?....k'o neki seminarski rad u okviru kolokvija nekog lakseg predmeta
kako ovo moze biti tema za doktorsku diesrtaciju? ozbiljno. naslov je taman za nivo nekog seminarskog rada
moze drug,po sunnetu
http://www.zurnal.info/novost/19954/raskosna-imanja-generalnog-sekretara-sda-i-predsjednika-sda-visoko
Pa i u zatvoru treba ećim !!!
Doktor prava sunce ti poljubim. Odmah da ti se želudac okrene...
Cuuuj do daljnjeg?! Nisu trebali događati. Gdje živimo glOva gdje je tu je da izađe
Ej doktore ej doktore dzaba meni pare sve dzaba mecka, dzaba stan kad ja nisam normalan..
VOLIO JE TREBINJE BIHOVO MU MILO, NIJE ZNAO STATI KAD JE VRIJEME BILO. POMOGAO MNOGIMA, VOLILA GA RAJA, ALI NIJE ZNAO IGRAT KAO ŠAJA Ref: OTIŠO SI ZUKA, OTIŠLA JE GLAVA, A SA TORNJA PENDO DRŽAVOM NEK VLADA. BAKIRU SI DAO IZBORE I SLAVU, JEO SI SA BRAVČETOM POGREŠNU TI HALVU, UMALO I KUKU DA UHVATI ŠAJA, REKO MU JE NEKO DA JE TVOJA RAJA. Ref:SAD JE KASNO BAKIRE, ODLAZI TI RAJA, PODAJ ZETU KAŠIKE SELAM TI JE ŠAJA .
Kakav paradoks, pravnik, a kriminalac! Pa to nema nigdje nego u Apsurdistanu.
Ima Zukica po Bosni mali milion. Hodaju misleci da su nedodirljivi...ali doce i oni iya resetaka. Podrska sudstvu jer ono jedino nasu drzavu moze izvuci iz ovog mraka. Nije moj babo pogino da bi uljebi uzivali a ostali obicni narod zivio na granici siromstva. Hocemo drzavu za narod a ne za miljenike ove ili one partije. Hocemo da konkursi budu transparentni i bodovani bez glupog intervjua na kojem se stele svi poslovi za stranacke uhljebe i familiju..
Bošnjo mrzi sam sebe, ali kad dođe njegov red da bude donji, onda kukanje i zapomaganje, a pomoći mu nema ko.Sad su kod Bošnjaka svi sebi neprijatelji, nemate neku glavu ili grupu ljudi koja vas može nasavjetovati ili vas zaštititi od progona ili napada zbog toga što radite svoj posao.Sve se svodi isključivo na lični interes i borbu par familija iz vrha da se što više obogate i da što više ukradu, dok im djeca žive u zemljama EU, žalosno u što se pretvori ta SDA.
Ja bih mu ga dodjelio bez obaveze da brani....zasluzio je sto jes jes 😂😂
bosnjo suti i trpi nek ga ovi nasi samo trpaju beeee beee beeee beee beee
Nista napravite video link iz zatvora da studenti vide na primjeru kako uspjeti u zivotu.
Što Bošnjo može mrziti i uništiti sam sebe to nemože niko.Zapakovali mu njegovi dojučerašnji drugovi i vrh SDA, još mu dali Zenicu da se kali i lomi. Neki mu drugovi pričaju kako mu se žena naglo počela sređivati i kako če ga ostaviti. Bošnjo voli zlo kod drugog nego svoju sreču i ovaj prilog ima takav cilj. A dok se Bošnje po Sarajevu slade jedni drugima, a mlade im mašu lepezama po SFF, RS nikad jača, Grujičić stoluje u Srebrenici, a babo u Kladuši, a SDA izgubila Krainu.
on da bude doktor papak nezna se citko podpisati puna je ova drzavica ovakvih kvazi doktora,j.... ti bosno majku kad si ovakvo nakaradna sa svojim lopovskim stanovnistvom,pravi furman vidim vugle
E dr. i govana ... dr. tzv. - korumpirani pacov !