Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo je g Dabića objesit za muda u sred BL.
Nista novo na istoku nema.Evo da se posteno potrudim i procitam ovaj intervju ,mogu samo zakljuciti; laz ,laz i notorna laz.I to je ta konstanta srpskog nacionalnog pitanja vec zadnjih 150 god.,na ovim prostorima.Lagati i samo lagati. I prvu Jugoslaviju su razbili srbi i drugu Jugoslaviju su razbili srbi.Prva je razbijena zbog srpske hegemonije i ubitstava Radica a druga SFRJ zbog samovoljnog izlaska Srbije iz ustava od 1974god.Tj. oduzimanjem ustavnog prava pokrajinama Vojvodina i KiM-u.I ovo se zadnje desilo 1989god.dakle dvije godine prije pocetka rata i otvorenih srpskih hegomonistickih pretenzija prama ostalim narodima.A to se najbolje sadrzavalo u javno proklamovanoj paroli \"Gdje je i jedan srbin to je i srpska drzava\". Da li je moguca unitarna BiH i islamska i jos na tlu Evrope.Kad nebi bio zadojen nacizmom i prestao mrziti sve sto ne mirise na kandilo, trebao bi znati da takve zemlje i nema niti je ikad bilo i to ne u Evropi nego u svijetu.Ali kad bi prestali sami sebe lagati i on i ostali srbi bi vidjeli da su licno oni i unitaristi i hegemonisti. Ako ne vjeruju nek pitaju bilo koga u svijetu na sta lice ova drustva koja su oni uredili.Kako RS ,tako i Srbija.Osim toga da nisu zasljepljeni nacizmom trebali bi se zapitati ,pa petsto godina robovanja pod Osmanlijama i niko nas nije prisiljavao da promjenimo vjeru.Niko nam nije niti rusio niti sprecavao da gradimo sakralne objekte.Ali se suprotno desavalo sa tudjim sakralnim objektima kad se srba pitalo.I o tome postoje neoboriva svjedocanstva i to na cijeloj teritoriji gdje su srbi obitavali. Ovdje se u komentarima spominje muslimansko stanovnistvo ali u onom kontekstu koji srbima odgovara,odnosno okvirima iz kojih srpsko bice izgleda nikad nece izaci.A pitanje je, da li je Dodik zaista toliko dobar da pobjedi u toliko opstina ,ili je to izrazena teznja srpskog naroda za novim vozdom.I opet evo dokaza evo vec dvadeset godina tzv. demokratije i srbi nikad nisu promjenili sami svoje politicke predstavnike nego taj despotizam je uvjek narusavala medzunarodna zajednica.Nasuprot tome i hrvati i muslimani su birali razlicite politicke predstavnike bez nametanja od strane drugih.I zadnje. Na osnovu svih dosadasnjih pravnokvalificirajucih presuda se jasno vide razmjere zlocina na kojem je i izgradzena kompletna RS.A to ce se jos vise vidjeti u toku sudjenja i u BiH prvom srpskom despotu .Isto tako i junacini Mladicu kao glavnom izvodjacu radova na stvaranju ciste srpske teritorije metodama da bi mu i sam Himler pozavidio. I jesu srbi su najvise izgubili ali civilizacijski ,jer ih je cijeli svijet prozreo kroz nadimak despotu Milosevicu-Balkanski kasapin.A to sto su izgubili i jos ce gubiti je upravo primjer novog vozda, Dodika.Koji bezocno laze ali da se razumijemo samo vas srbe.
Bosanski GENOCIDASI dok ne dozive sudbinu Hrvatskih Srba i onda shvate na kraju gdje ih je slugarenje i rusenje sopstvene kuce i drzave odvelo sto ce se na kraju desiti i zavrsiti u neki sabirni ili izbijeglicki kamp zemlje koja sa njma manipulise gdje ce vecina raje i obicnih smrtnika sludjenih mitolomanijma i lazima ugrozenosti od drugih i tu zavrsiti dok ce se njihovi tajkuni useliti u svoje vec kupljene vile na Dedinju i drugim elitnim carsijama te iste Srbije i nastaviti sludjivati svoje pacijente. To je tesko objasniti naivnoj sludjenoj i isprepadanoj raji sa kojm manipulisu i danas. Sto predstoji drugo nego revizija tuzbe protiv Srbije a i Crne Gore sto ce biti i od pomoci ove gospodje kojoj sada sudi ovaj politicki sud a koji je balansiranjem zrtve i zlocinca zelio da dijelimicno zadovolji pravdu a zlocinca kazni minimalno ukorom i etiketiranjem a sve u cilju pomirenja i suzivota koji je nemoguc upravo zbog nepravde koja je nanesena prema zrtvi zlocinaca.Ovim je samo jos jednom Haski sud po tuzbi protiv Smrdije i Mrke goredokazao da je i taj sud imao ulogu pranjaobraza svijetskih mocnika koji su to svo vrijeme nijemo posmatrali dok je genocid,planiran i sprovodjen gotovo 4 godine u BiH . Ovo ce se vratiti kad tad i Europi ali i zlocincima jer ima ona narodna Bozija kazna ce stici kad tad mozda nece ove koji su pocinili genocid to dozivjeti ali ce siurno njihove potomke u buducnosti.Jer ko zlo sije nesrecu zanje. Prokleti Balkan i primitivci koji ih vode u svijetu svi o nama imaju sliku divljih plemena koji unistavaju sami sebe i svoju buducnost u zelji unistenja ili osvete. Brojniji narod i vece nacije su po zakonu prirode trebale imati veci osjecaj prema manjimnarodima kako bi dobili podrsku i respekt kod nas je bilo obrnuto .Bahati Srbi osnazeni moci kontrole i raspolaganja JNA bili su ubjiedjeni da ce praveci granice Velike Srbije pomesti sve druge narode ali su se grdno prevarili i to im se obilo o glavu a i dalje nisu nista naucili i na kraju ce upravo ti isti Srbi biti najveci gubitnici. Jos nisu dozivjeli ono sto ih na kraju ceka kako bi shvatili da su zaista najveci gubitnici. Kako drugacije objasniiti ponasanje Dodika i maniplaciju Nikolica iz susjedne nam neprijateljske i zlocinacke Smrdije nego da se pripremimo za odbranu nas i nase domovine jer oni jos nisu nista naucili i nece dok se fasizam i zlo odakle je pocelo ne unisti i ne potuce do nogu. Istinai pravda je na na nasoj strani kao i strani svih bivsih republika a koje je ta Srbija napala ili im zeli napakostiti pa i svom dojeucersnjem savezu Crnoj Gori sto su napokon stavili svoj licni i nacionalni interes ispred interesa susjeda ciji je sliga i slijepac bila do juce.
Prokleti Balkan i primitivci koji ih vode u svijetu svi o nama imaju sliku divljih plemena koji unistavaju sami sebe i svoju buducnost u zelji unistenja ili osvete. Brojniji narod i vece nacije su po zakonu prirode trebale imati veci osjecaj prema manjim narodima kako bi dobili podrsku i respekt kod nas je bilo obrnuto .Bahati Srbi osnazeni moci kontrole i raspolaganja JNA bili su ubjiedjeni da ce praveci granice Velike Srbije pomesti sve druge narode ali su se grdno prevarili i to im se obilo o glavu a i dalje nisu nista naucili i na kraju ce upravo ti isti Srbi biti najveci gubitnici. Jos nisu dozivjeli ono sto ih na kraju ceka kako bi shvatili da su zaista najveci gubitnici. Kako drugacije objasniiti ponasanje Dodika i maniplaciju Nikolica iz susjedne nam neprijateljske i zlocinacke Smrdije nego da se pripremimo za odbranu nas i nase domovine jer oni jos nisu nista naucili i nece dok se fasizam i zlo odakle je pocelo ne unisti i ne potuce do nogu. Istinai pravda je na na nasoj strani kao i strani svih bivsih republika a koje je ta Srbija napala ili im zeli napakostiti pa i svom dojeucersnjem savezu Crnoj Gori sto su napokon stavili svoj licni i nacionalni interes ispred interesa susjeda ciji je sliga i slijepac bila do juce.
Vidi ga , prototip Sotone
Gdje ba zapelo crni Jadosave.. Doktor culibrk Ogko Dr Dabic /Alternativna medicina/ kako je lijecia sludjene genocidase sve ove godine a iz Aga ce imati i javni prenos tako da cebiti na pretek terapije sludjivanja i mitlomanije sludjenim i shebanin svojim pacijentima stoi dalje klicu Dr Dabicusludjenom i izdatom mrskom Agu Djeticu. Crni Rso sto ono jadjo bi sa Mrku Goru nu priznase ti Avetinje Kosovo auuuuuuuuu Raso vidju ti sto osta od onu Smrdosalviju i za sta se ti zestoko bori crni kukavice.Sto te izdase oni iz Smrdiju sjeme im se sturilo.Gje udari brat na brata iizdase te i prodase tecrni Jadovane.E pa da mi vas svijet govorija da ce da te izdade drugo oko u glavu ne bi vjerova, eto haj nema vezu boguti Raso drz se ti Aga i proglasite vec tu novu drzavu u tu Holandiju kad ste vecinski i to sve junak do junaka .Pa sto se nijesi oglasija vec tvoji pacijenti klicu svome ticu Raso Jadosave sto nam se crni jadi svezali hocu da nas ugusu.Izdrzat ce Jadovan i gore on ti je ka soko sivi sto ga vise jebes on sve ponositiji. Sto bi od onu junacku Crnu Goru i sa onaj cestiti ,junacki i ponositi obraz a ne ko ko guzica. Sto bi reka Njegos ,i Milos a Sveti savo se prevrce u grob kad vidi na sto spade ona junacka Smrdija i Mrka Gora.Ko zavadi dva oka u glavu koje su to avetinje danas u te novo nastele samostalne i sludjene avtinjske drzave.
\"Mile the kid\" Nadji ti dodula svog pjevaca pa skupa sa njim onu vasu poji mile volove na potoku jer za takve su samo volovi.
Drži se Rašo!!! Ne obaziri se na turke i njihova laprdanja
SVI SMO MI RADOVANI !
Ubica
E moj bosanac .Nije on ruzan nego grdan,bijedan,usran, usmdjeo ,popisan, slinav , itd,itd.Kad vampir crkne i crvi i stakori i popci (one crne baje) i zmije i gujavice i sva ziva fauna pod zemljom bjezat ce od njegovog smrada.Moram dodati da ce bjezat u wc da povracaju.FUJ
pusi kitu radovane
Kako je ruzan...u picku materinu hahahaah