Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo macku i teleca glava,dabogda sljedeci put vrat slomio!
@Answer Šta drugo očekivati od Sda pavijana? Pljačkaju državu na svakom koraku.
@banajdzent007 mojne mi na bakira još malo, bar dok nam ne podijeli zlatne kašike. priča se po mahali: sam' što nije, odmah nakon izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
frajer klepi 10 miliona i hoce još topli obrok. pa stvarno....
Usljo i jad zadnji koji postoji... Pa jel te stid komsiluka i familije koliko si nisko pao...
@troll_happens E moj ike, za njega je stid i sram nepoznanica, nema on toga.
Dobice K..ac u usta. On je kriminalac.Treba u ZATVOR JER JE LjUDE DRZAO ZATVORENE ITD.SVAK KO TO POKUSA ILI CINI JE ZLICINAC NAJVECI.
De da se porefamo da s cojeku pomogne
Nije jedini koji je navikao uzimati dok se nalazi u zasticenoj zoni, odnosno u partijskoj druzini koja takve stiti.Da covjek ima ikakve savjesti, taj nebi trazio.Fuj za njegovo ponasanje,njegovu bahatost.Gladna stvorenja su na pozicijama,dok su tu,uvijek ce im nesto manjkati.Novac,moc i vece pozicije u drustvu.Mi smo krivi sto smo im to dozvolili.
To ti je ono obraza nema, guzici se ne boji. Bilo bi me sramota iz kuce izaci da me ko ne vidi.
Pravi sdooaa kadar. Ako ima ikakve šanse da "pomuze" državu ne ustdučava se. Samo je haman greškom gurno u usta "sisu od vola"
Obraz guz.. ca. Pa kako mozes biti tako bezobrazan i pohlepan. Strasno
Svaka čast na hrabrosti i upornosti. Dok se mi nerviramo i pišemo komentare gospoda skuplja pare na račun i može priuštiti sebi i svojoj porodici mnogo toga o čemu mi samo možemo sanjati. Jadni li smo jadni.
Mater j... Koji je to bezobraz Mazno 10 miliona i hoće ovu dvicu
Kakav kreten. Ovome je dupe čistije od obraza.
Koji pakas majko moja
Gdje u svijetu ima da te suspenduju i da punu platu primas
Malo 10 miliona
Treba majmunu kupiti i novi motor. Fuj ljudskog roda.
Pa nisi imao povredu u toku radnog vremena.
Džukela ostaje džukela