Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbijanci, bosnijanci i hrvatijanci mi kako vrijeme prolazi, sve vise zvuce kao neki likovi iz crtanog filma koji sam davno gledao.
Sto bi narod rekao mlate qrcem o ledinu. Ono nemaju nadleznost za ova pitanja koja su striktno na drzavnom nivou. Jos da EU malo Plenkovicu tj. Covicu objasne neke stvari i malo stenu kravatu i u nato savezu smo ne radi naseg dobra vec zato sto nato zeli ovaj prostor vise od rusa
Haha pa sta drugo ocekivati od genocidnog suda
hahahahahahahahahahah
Ocekivano, ustavni sud RS-a je potpuno pod uticajem politike.
Najbolja garancija za opstanak BiH je okretanje RS-a Rusiji
Ako je politicki akt to znaci da Milokrad i dalje hadri djikane a oni ne osjete nista :))))))))))
Ahahaha. Kakav naslov! Važniji je onaj dio u kojem se kaže da je odluka o vojnoj neutralnosti neobavezujuća, bez pravnih posljedica, i da je to ustvari samo političko mišljenje i poruka, čitaj prdimahovina od zaključka skupštine entiteta. ;) Ali eto, može se i ovakav naslov staviti. Ahahaah
Kakva je poenta institucije povreda vitalnog nacionalnog interesa ako se sa tom odlukom mora sloziti i neko ciji su stavovi dijametralno suprotni. Da nisu ne bi ni bilo potrebe za iniciranjem vitalnog nacionalnog interesa.
Kao da se njih nesto pita
O vojnoj neutralnosti odlucuje se iskljucivo na nivou drzave BiH a ne na nekakvim odlukama koje donose oni koji su pocinili genocid.
Čović se priključi Srbima i Bosna NO NATO
Evo vam sve, samo da Sebija ima kišobran od 5 joja
evo razloga za sekiraciju...