Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maloumnicka Izdajnicka sekta samo baca prasinu u oci Bosnjacima .Ova sekta radi sve ove godine na podijeli i unistenju Bosne jer njih interesuje samo dio njihovog etno tora.Spasoje iskopli ste sebi politicki grob zauvijek iz koga necete izaci nikada.Izdajnicko smece vas Sprud je vas kraj.Ovo je drugi put pokusaja izdaje BiH vise necete imati sanse nikada.
Vala jeste Tihic Gardanel. Ali Doda je zato Mayor Quimby :)
Sada Tihic govori isto kao sto i dan danas govori silajdzic o prudskom sporazumu i dodiku. Zasto je problem da se \"nasi\" politicari ujedine i nastuoe zajedno. Ovako svako puse u svoje, ali hajde da barem ostaju pri svom. Jedino je Dodik dosljedan onome sto govori. Svi ostali mijenjaju pricu kao carape!!! Kada ce Bosna i Hercegovina imati upola sposobne politicare?!?!!! Do sada su se svi pokazali kao izuzetno sposobni lopovi BEZ IZUZETAKA!!!
I ovo su dogovori o buducnosti zemlje. Jedan namece ultimatum, a drugi ga odbija i kao opet pregovara sa njim. Ovakve paranoike treba u strpati u vrecu za smece i pravac otpad.
Sto najvise me iznanadjuje da Tihic tek se skontao sta Dodik hoce? da Dodik nije to glasno rekao ne bi Tihic nikad skontao? zalosno
Prvoaprilski paket?
Apriliki paket i novi Dodikovi ultimati ni zahtjevi - jedna su te ista stvar. Kolegij (ta mu ga je to, neki paraorgan stranke, sta li) odbija Dodikove zahtjeve, ali place za aprilskim paketom. Kolegij (!) odbija dodikov ultimatum, ali ce nastaviti razgovore! Tihomire, dokle ces nas ponizavati!
Apriliki paket i novi Dodikovi ultimati ni zahtjevi - jedna su te ista stvar. Kolegij (ta mu ga je to, neki paraorgan stranke, sta li) odbija Dodikove zahtjeve, ali place za aprilskim paketom. Kolegij (!) odbija dodikov ultimatum, ali ce nastaviti razgovore! Tihomire, dokle ces nas ponizavati!
Dodik: ah što si kempav Sulejmane Tihić: samo se ti smiji a sinoć sam ti valjao dok si me guzio :P Dodik: šuti bre !!! šta će mi tata reci da guzim muslimane ..... Tihić: ma nije vazno šta tata kaže, važno je da ti mene voliš Dodik: ah što je to jes pusssa za oči moje bepe i uši klempave hi hi hi hi
Nemaju oni sta da nam postavljaju ultimatume, bosna i hercegovina je trajna i biti ce tako uvijek kao sto je i bilo prije 1000 godina. Zar neko moze vjerovati da nesto zasnovano na zlocinu i staro jedva vise od 15 godina moze uzdrmati postojanost bosne. Ko to kaze taj je izdajica. Moze RS da ne zeli biti u BiH, ali je ona vec u BiH htjela ona to ili ne. Mozda je RS trenutno de facto ali de jure nece nikada biti. I litvanci su bili desetljecima de facto pod rusima ali de jure su odrzali uvijek svoju drzavnost itd itd. Bosne ce uvijek biti i sve drugo ce proci kad tad ... Hajmo radije rjesavati recesiju ... Pozdrav nasim bosancima u B.Luku Bosanski Samac, Bosanski Brod, Zvornik , Visegrad, Cajnice, Bjeljinu itd itd. Ljudi kad bi Amerika gledala naciju po nardu imala bi Irsku, Israel,Meksiko, juznoamericke drzave i dosta afriskih \"republika\" u sebi ... Zato de jure gledano mozemo se navlaciti ali fakt je fakt. Bolje da brinemo za ekonomiju ... tihi
pa aprilskim amandmanima bi se legalizovala rs u ustavu RBiH. Ustav mijenja samo skupstina. A ako je dejtonski ustav legalan po medjunarodnom pravu, zasto srbi pristaju na price o ustavu uopste. Imaju vec rs i tacka. Dejtonski ustav (Bosna cjela iz dva djela) nije nikada ozakonjen u ustavu RBiH. Skupstina je samo izglasala dejtoski mirovni sporazum a ne ustav, o njemu se mora posebno glasati jer ustav se moze mjenjati jedino 2/3 vecinom skupstine.
Sve bih u životu dao da ja mogu da pregovaram sa dodikom. Da mu jednom opalim jednu vaspitnu da mu uši zvone tri dana,da jednostavno sam sebe pita ko je svjetlo ugasijo. Bolje da ti je ćaća svršijo negdje uz drvo nego što je tebe napravijo..
sto bi nas \"dragi\" Reis Efendija rekao:\"kome BOLAN da se mi prilagodjavamo? nek se oni nama prilagodjavaju..dosta je bilo naseg prilagodjavanja\"
gargamelu da si nam ziv i zdrav i da nam svima popushish po jednom
@ Slim -reci bogati znas li sam sta to znaci sto si napisao?