Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve li su ruke ovog krvnika,da li sanja one bebe,majke,starce i druge,da li ima nešto bolje što mu se moglo dogoditi. Genocidna republika srpska
sad lagano u samici sjećaš se slobode i svaki dan kontas kako ćeš truhnuti u prostoriji 2 sa 2
Samica, baš onako kako je zaslužio. Čak i društvo braće Arapa bi mu bilo bolje od ovoga, ali no way 🙂
Sve je to zasluga u znak podrske izraelu koju su osvjetlili zastavom ono njihovo cetaljsko gnjezdo.😂
Pampers heroj 😆
Tuga brate ovakvog covjeka u zatvor strpati. Ja mislim da mu treba dati nobelovu nagradu za mir hahahahahahahahaha i da je gleda u ćuzi
Neka dođe u Sarajevo da služi ,malo da vidi kako je grad slobodan i izgrađen
pa sta bi htjeli da uzgaja tratincice u nekom vrtu a? mrs
Na zalost zivimo u vremenu kada giljotina vise nije u upotrebi.Sada ratni zlocinci ,genocidasi izvoljevaju gdje ce sluziti kaznu. Pa nije ti ovo turisticka agencija da ti ubico biras destinaciju.
Ja bi ga s'lavovima u kavez zatvorio, monstrumi ne zasluzuju bolje...
Objesite ga i zavrsite sa ljugavcem za sva vremena.
@001 Kakve muke? Lezi u zatvoru, sve mu placeno, ovi sto ga podrzavaju ce mi sve slati, zivjet ce bolje od 99% penzionera. Nije to zatvor ko na filmovima.
Dodje kraj zivota a svijet ce te pamtiti kao organizatora genocida. U sta si protracio 80-ak godina na ovome svijetu. Iako si bio jako inteligentan svoje znanje si usmjerio u pogresnom smijeru. Zar ne bi bilo bolje da te pamte kao intelektualca koji je pomogao svijetu i ponosi se sa tobom? A ovako, u sta potrosi 80-ak godina? Praznina.
Jos jedan pampers đeneral u najavi, kad mu crnci prosire otvor
Svakome kako zasluži.
Podmazi cmar smece jedno