Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, moramo prihvatiti sadasnje granice kao konacne, ne samo na Balkanu nego i svugdje u svijetu jer je to jedini garant mira. Svaka nasilna promjena granice dovela bi do rata, a to znaci glad, siromastvo, strah, razaranje, protjerivanje, i sto je najzalosnije i najstrasnije i smrt. Medunarodno pravo stoji na nacelu uti possidetis i mi ga se trebamo pridrzavati, ja razumijem Dodika kad uzvrati na bosnjacke prijetnje ukidanja RS jednakom mjerom, ali mislim da i on shvaca da bi pri pokusaju referenduma previse toga stavio na kocku. Vi sva svoja nacionalna prava za razliku od nas u BIH uzivate i nemate potrebe za radikalizacijom stvari.
Avnoj u ludilu nije pomisljao na podjelu po unutrasnjim granicama!!! Zato i jesu nakaradne!!! Koje budale su to crtale?
Kad nema granice u srcima, avnoj ne znaci mnogo. Ebes avnoj, to je nesto sto su isto neki politicari crtali, ta nije ga sami gospod pravio!!! Kako crtali, tako brisali, pa opet crtali, nista nije konacno!!!
Koja je to kazna...kako to boli.... Voljeti nesto sto nikada nije bilo moje niti ce biti... Hrvatska je druga domovina nasih sunarodnjaka iz BIH. A granica je povucena u AVNOJu, ona ce tu i ostati, ali nema granice u nasim srcima.
@ Marko Sta ako gradjani BiH izadju na referendum i glasaju za ukidanje GT. Ako imate imalo razuma necete to uciniti, bas kao sto ni RS nece raspisati referendum o otcjepljenju. A ovaj Inzko je lik koji podrzava Mostarski statut, dakle nejednakost naroda, s njim ne mozete nikad biti na cistu.
@HR a da nisi ti možda iz dodine strukture pa sto se kriješ SRB-INe
Eto, neka se izadje sa podacima o broju pobijenih i broju raseljenih na prostoru cijele ex-yu i ko je koga, koliko i to...pa da vidimo ko je zrtva!!! Hajde, sta cekate, popis, pa da vidimo!!! Bas bi, eto, bilo posteno!!! Kad znas popisivati imovinu, valjda znas i ljude.
hrvat 24.12.2009. u 09:53 _____________________ Ti vala nisi Hrvat sigurno. Zna se ko i zašto pokušava da posvađa Hrvate i Srbe.
A kad neko nekom prica o pravu, neka samo vidi broj poginulih, i broj osudjenih, po nac. sastavu. Bitno je samo da taj podatak neko iznese na pravom mjestu, a bice i to, jednog dana, sasvim sigurno.
Bravo, Marko!!! Ako je dojadio \"zulum\", i kad se 1, 5 milion izjasnjava, znaci da onda sa tim pravom nesto nije u redu!!! A nije nikako u redu. I kad pominjes prozivljavanje zrtava, sta je sa onim zrtvama i njihovim porodicama, cija sudjenja je tvoj sudija obustavio, i nikada nece osjetiti ni zracak pravde??? Pa, jesu oni zrtve ili nisu, i kakvo je to medjunarodno pravo koje ima selektivan pristup zrtvma??? U stvari, kakva je to uopste drzava gdje su na vlasti oni koji su isli u rat protiv komsija i vlastitih sugradjana??? Sad bih ja trebala postovati vlast koju cine politicari koji su naredili da mi se spali kuca, pobije i rastjera familija, a oni, ne da su kaznjeni, nego sjede i dalje na vlasti!!! Gdje ti tu vidis pravo, i koji UN meni moze reci da je to pravo, kakvo pravo, o cemu ti ovde trabunjas???
SRB-IN 23.12.2009. u 18:30 braco Hrvati dok ne sataremo ova go-vna za nas nema slobode!!! Ja ti nikakav brat nisam i negovori to u ime svih hrvata ako ima pojedinaca izdajica to neznači da smo brače sa izdajicama se ti zagrli a nas ostavi na miru i nikad nismo bili niti čemo biti brača ja i ti možemo biti samo zemljaki jer živimo u BIH ......I ako ti nemaš slobode to je tvoj problem valjda zbog režima za kojeg ste glasali a ja sam slobodan ko ptica Pozdrav zemljačino!!!!!!!!!!!
za neke vrijeme je stalo neki guraju naprijed...koja ono bi vasa godina hiljadu cetristo i neka...
@SRB-IN Je li slatka bratska krv Hrvatska i poi i gazio si je u Vukovaru @ Marko Sta ako gradjani BiH izadju na referendum i glasaju za ukidanje GT.
Podrska G-nu Inzku!S divljakom i fasistom a i lopovom nemozes drugacije!HOCEMO nasu Bosnu i Hercegovinu funkcionalnu,demokratsku i modernu! Smrt fasizmu sloboda narodu! BiH4EVER!
STA VI OCEKUJETE DA CETE DOBITI REFERENDUMOM ZAR VAM NIJE DOSTA TO STO STE ZGRABILI GENOCIDOM