Komentari (420)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebes ovakvu drzavu
Ćelavo govn o se provuklo kroz cijev od kanalizacije!!!
Zar je ovo uopće država 🤣😂
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa šta je ovo...i snimak ima...????
Pojeo vuk magarca.
@Ecolo Očigledno ga nisi gledao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VOLIM TE BOSNO
Uslovi koji su im davati od stranaca se mogu izmjenuti.Tko ce ih onda placati?Stranci mogu utjecati, od Vlasti se ne mozes nista nadati.
Sta kaze "Tegeltija nije imao priliku da se izjasni o optuzbama". Nema ni potrebe, presjednik drzave i udruzenje sudija RS su se izjasnili za njega.
JAVNI POZIV GRAĐANIMA !!! Ako vas je STRAH izaći na ULICE, onda prestanite plaćati POREZE i sve DRŽAVNE PRISTOJBE I DAŽBINE !!! Od vaših novaca se DRŽAVNA i PRAVOSUDNA MAFIJA GOZBI !!!
motaj kablove,,gasi svjetla,, njemacka here i come
Hahahahaha vec je odavno drzava prestala bit drzava gradanima. Ovo je ko game of thrones ali sa pic*ama
Pistolje pa kao Divlji zapad /Ko prvi povuce u pravu je !!!
Sad svi treba da se izvinu i zatraze oprost Tegeltije.
Lim Jong baci je vamo - i budi precizan!
Samo nek ne poskupljuje kafa u kafiću. Ostalo stane nama sve pod kapu. Malo zujimo oko toga dan dva al nista se ne poduzima, jer hej, sta ja mogu uciniti
Zivjela korupcija, nepotizam i kriminal. Drzava je umrla, definitivno!!!! Za postene i casne ovdje nema mjesta!!!!
Pohvalu mu dajte. Sad ste svima pokazali kako dalje.
Paradox od drzave.Drinski muslimani/genetski i u svakom pogledu srbi najvise nastradali od svoje brace srba a srednje bosanski i hercegovacki muslimani/genetski i u svakom pogledu Hrvati najvise se klali sa svojom bracom Hrvatima ...hahahaNije lako bit musliman i znat da si u biti potomak najgoreg dijela svog naroda(izdajice,kukavice,malodusni bezvrijedni smecari .Tako vas je i Mak Dizdar opisao.Pametnom dosta.Ugledajte se na Kusturicu i Hasanbegovica
Ovo je smiješno... ooooo... Ovo je smiješno...
po labrnjama i debilnoj faci vidis da je retardirani podobni uhljeb