Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 20 hiljada Srebreničana - dijaspore sa pravom glasa, glasalo je oko 800. Licno znam osobu koja zivi u Sarajevu sa pravom glasa - nije glasala. Sve je fer i korektno, Srebrenicani izabrali cetnika. THE END
@drinajedina Gdje to piše da je D. Ćosić izjavio?
ima uduzenje majki srebrenice pa nek glasaju, ima Munira 4000KM platu, nek kupuje glasove ha ja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ĆAmile izvini, ali nakon ovog felacija čime se misliš dalje baviti ? U Sarajevo, pa SDA pa ovo ono, ili ostaješ u Srebrenici kao povratnik ?
Ne mislim ništa loše nego, Hrvati Srbima sredili Srebrenicu, Srbi Hrvatima Stolac, a Bošnjaci se mogu samo nabiti na kolac filadžan islamske države koju propagira Bakir !
Uzgojem malina. Malina je zakon!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ćamil - lućum nije ni u svojoj luci (kraj svijeta) nije dobio sve glasove.. pa svaki duduk zna koliko je para pronevjerio i freza podijelio - mogli su isfrezati sve do sarajeva
Ovaj Nedim Ademovic je totalno nesposoban i glavna referenca mu je sto je Bokiroov advokat .Frajer pogubio sve slucajeve a samo nesto palamudi
bolje bi bilo ćamile da si prije izbora upozorio onog vrhovnog hodžu da ne laprda okolo....
@BobaBG70 On i Mile su ti u talu, sve su ovo oni dogovorili, laj ti na mene, ja ću na tebe i dobiju ljudi izbore, a da uzimaju kredite svaki dan, niko to i ne primjećuje od galame!
"Laž je srpski državni interes" Mi lažemo da bi sami sebe obmanuli. 'Dobrica Ćosić' Najpametniji srbin o srbima je rekao najveću istinu koju i oni sami svaki dan potvrđuju i svojim izjavama dokazuju.
"Laž je srpski državni interes" Mi lažemo da bi sami sebe obmanuli. 'Dobrica Ćosić' Najpametniji srbin o srbima je rekao najveću istinu koju i oni sami svaki dan potvrđuju i svojim izjavama dokazuju.
zayebano je kada covek ne moze da shvati da je kraj...ni ko ga je izradio ni zasto...ne znam koliko dugo je bio tamo sef..ali ne moze reci da nije imao sansu....srbi se koliko znam protiv njega nikada bunili nisu...mozda gresim... dok ih Kavazovic pametni nije ujedinio...mogli su srbi i prosli put pobediti... cisto razmisljam...
Ne znam zašto galamite ovuda, najbitnije je da je osvojena opština Centar!
Idemo grad po grad, selo po selo!
Prepo se lik opasno jos da mu malo imovinu procackaju kao i onim zenama sto se predstavljaju kao udruzenje majki Srebrenice i Zepe. I Srebrenicani vidjeli toliko novca tamo stiglo, a pojeo ga mrak
Sjecam se da su se Hrvati i Srbi na isti ovakav nacin zalili nebrojeno puta i bili odbijeni i sad je odjednom problem kad odbiju Camila? Mi se moramo poceti navikavati SVI ODREDA da nije toliko bitno ko vlada PERSONALNO nego da se postuje vladavina zakona. I tad nema nikakve potrebe za ovim tenzijama. Dakle, mi trebamo vrsiti pritisak na sve institutcije da se postuju zakoni i da se sto prije razracunaju sa korupcijom. SAMO TO JE BITNO. Ostalo je sarena laza za narod.
ZIVI BILI PA VIDJELI OVO LAZIRANJE IZBORA U SREBRENICI NECE DOBRO ZAVRSITI. ADEMOVIC CE GONITI PRAVDU DOK JE NEISTJERA NA VIDJELO☝️️.
Boba Znasli ti ista ko je advokat Ademovic????
Boba Nemoj se upustati u diskusiju ako o necemu neznas☝️️
Odnio Fahro stolove, nema se na cemu brojati
Sad će Ćamil biti Majka Srebrenice
tender Uglavnom nece u zatvor kao pojedini☝️️
Mlađi, bolji i sposobniji Duraković je izgubio izbore od direktnog rivala Izetbegovića. Poznati kompleks familije pet je koštao jednog sposobnog Muslimana, ovoga puta Ćamila.