Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste pravi Hervati... Samo po potrebe, za izbore npr.
@TvrtkovKlon Sve su im rekli ovim
Sad ce Nino Raspudic, najveci Hrvat, medju kamenjarskim Srbima reci, kako im je to napakovao hodza iz zagrebacke dzamije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi portali pišu jedno, klix drugo. Ukoliko si drzavljanin BiH, a nalazis se u tranzitu onda ti NE treba PCR test svi su medij tako prenijeli, osim Klixa, koji je na to sve podebljao crnim slovima da se mora imat PCR test za tranzitne ne stariji od 48h sto je potpuna laž! Za tranzit po novom zakonu ne treba ti PCR Test.
Ja nisam drzavljanin BiH s hr putovnicom, nego sam HRVAT
HDZ i njegovi lideri su vas Hrvate sveli na manjinu. HDZ BiH i HDZ Hrvatske su imali plan da vas rasele tj nasele u pidručja Hrvatske odakle su protjerani Srbi. I pristali ste na to glasajući za njih. Upamtite..nikad vam Hrvatska nije i neće biti domovina ni majka već uvijek inostranstvo i maćeha. Eto vam sad dvojno državljanstvo i lažne domovnice i putovnice pa glumite da ste ono što niste. Sretno vam bilo.
Hoće li Hrvati iz BiH ikada shvatiti da su oni samo Hrvati iz BiH.? Da im Hrvatska nije domovina nikad nije bila niti će biti..da im nije ni matica ni bilo šta drugo? Jedino vam je BiH država i jedino ste ovdje svoji na svome. Hrvatska vas samo koristi za svoju retardiranu i na propast osuđenu politiku. HDZ vam je najveće zlo koje ste sebi dopustili.
Odlično Božić provesti u Hrvatskoj a ne trošiti novce u bosni lijepa naša Hrvatsla
Jao jao, kako će sad gospoda iz Kiseljaka na kavicu u Split, ajmeee....
crvc milojka
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
hahahahahhahahahaha nikad vi pameti necete doci :) vi ste za njih Bosanci isto ko sto su RS pravoslavci Bosanci u Srbiji :) joj kako volim kad im ovako "njihovi" to kazu :) kako ste samo kratkovidni ccc
Sta ste sad Hrvati ili Bosanci?
Kažu ovaj Andrej P. se baš zarazio...ali bas ono pravo...pa sada drže sve sterilno oko njega. Malo jača BH gripa i gotov je...razumite covjeka :) nije mu lahko... zato PCR i reuma testove (za svaki slučaj), kada se u lazi u HR.
Ujkani (čitaj kamenjari) na fikrinim haparatima
@gooUser1606038357 - što se babi htilo to se babi snilo - u ovom slučaju tebi poture
Svejedno mi, ne mogu ući ni Hrvati iz Zagreba ako nemaju test a dolsze iz druge zemlje.Lijepa moja jedina putovnica,u džep i gdje god hoću.Ljetos dva puta laganice na more bez ikakvih problema,a i na zapad bez vize. A oni koji imaju bh putovnicu neka čekaju kao u zatvoru. Hrvatska u srcu, putovnica udžepu, ha ha. Pozz zadobre ljude i ne brinite tuđe brige imate dovoljno svojih.
Zar naši Hrvati nisu i Vaši? 😅😅😅
Od danas bilo koji Hrvat odakle god da je ako dolazi iz bilo koje zemlje a da to nije otok iz Finske mora imati negativan test...znaci ako si rodjeni Zagrepčanin i otisao si u Njemacku ako se zelis vratiti moras imati negativan test...
J...bu nas hrvati ne vade. Hajd sto nas bez putovnice ali su poceli i svoje, ccc