Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb'te čime se mi oduševljavamo, onim što je svugdje u svijetu normalno! Pa do prije 30 godina je u ovoj Bosni sve funkcionisalo, sad nam drago kad na granici čekamo "samo" 2 sata, kad je tunel dvosmjeran, kad ne prelazimio rijeke preko pontonskih mostova a migranti spavaju u nekim tuđim kućama
Hoće li se sad naplaćivati prolaz?
Toliko radili i opet ce se po makadamu voziti.
Cuj luksuza saobracaj u oba smjera...
dozivi se i taj dan
Hvala Allahu da se i taj dan doceka
U filmu "The Social Network", advokat pita Zuckerberga, sta to radis,on odgovori, ima nekih problema u Bosni, a onda advokat kaze, U Bosni nemaju cesta a imaju facebook? Majko draga, sramote. Dosad je mogla biti pokrivena sa autoputem i uzduz i porijeko, cjela Bosna.
Hvala ..rcu!!
Ako se ovo smatra gotovim na slici onda ok 🙄
“Saobracat ce se” ???
jedan tunel blokira cijelu drzavu :D e da su ovako razmisljali 1697. ne bi eugen savojski ni do zenice stigao....
Znači da radovi još nisu završeni.
La Manche Vranduk😀
stoko amaterska
la illahe illallah
@ZutiGolub - Znaš li sta to znači? Ako znaš onda razmisli malo. !