Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
debi.li o cemu vi raspravljate... popus.ite ga idi.oti.. a dobro je. nisu losi ni termini.. bit ce putovanja
hahaha, i treba vala, vreme je da poturice dodju malo da vide evropu i sveta, mislim da cemo biti posteni pa vam necemo jos malo uvoditi viye, pa vi to ajte iskoristite, da vidite malo kulture, pa da pricate svojima o cudesima evropske unije hahaha, naravno dok vam viye ne uvedemo
40 maraka u jednom pravcu??? Skupo
fino fno... samo mi je termin nezgodan... obicno kad putujem za cesku, imam iz bg autobus rano ujutru... steta sto su ovakve termine napravili... al treba probat i to :)
Tri komentara i tri uobicajne gluposti...
smrdi imaju svoju posebnu liniju http://www.youtube.com/watch?v=WOyXfs3N-6s&feature=related sta ce nam brate onako usmrdeli u Teheranu :-))
i ovi srbi glupi ko karna svi bjeze sto dalje od baliya a oni bi da se sa stookom povezuju. nidje veze.
sad ce srbadija legalno uvozit oruzje u nasu drzavu i pripremat odcjepljenje!
i treba visa da jednom ovaj nas Teheran uspostavi saobracaj da ove srbijanske izbjeglice imaju kontakt sa maticom srbijom posto ne vole svoju zemlju