Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ljeti će biti sunčano. Dobro su to meteorolozi procijenili.
Uvazavam stručna misljenja, medjutim onako kao laik po pitanju meteorologije, rekao bih da se zna dogoditi da se prognoza fula i za razdoblje duze od 2 dana, tako da nesto ne vjerujem u dugoročne prognoze.
Nemogu da pogode U Naredna Tri dana a vi ga pitate za Tri mjeseca ! Pa vi glupilji od meteorologa
Kakvo ljeto još proljeće traje
Ljeto posle izbora će bili najljepše jedva čekam to ljeto bez trojke i Schitta.
Dvije zime sa kcerkom nisam uspio napravit snjeska kako treba,pola dvorista saberem.Znaci zemlja treba vodu,kisu,sve je to zakon prirode.
Gdje to ti zivis Bgt? Snijega je bilo uredno i ove i prosle zime
Nisam na brdu ko ti ako na to mislis,ili u Norveskoj :)
Da Bog da i ljeto bilo ovakvo, a ne one žege 40 stepeni kao proslog ljeta.
Ljetne mjesece ove godine obilježili su nestabilno vrijeme: kiša, pljuskovi, bujične poplave uzrokovane padavinama i nešto niže temperature od prosječnih. Na pragu smo prvog ljetnjeg mjeseca u godini, a naznaka za stabilizacijom vremena još uvijek nema kaze novinar koji nije procitao sta je napisao i objavio.Kako je kisa obiljezila nesto sto jos nije ni pocelo
S obzirom da nemamo kanadere za gašenje požara,bolje je da bude ljeto kišno
sve sto je rekao samo kontra od toga
Ljeto ce ove godine biti odsutno radi kolektivnog godisnjeg odmora.