Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kombinacija "kompetentni nastavnici" i "prakticna iskustva" je kod nas u polju informatike naucna fantastika. Danasnji nastavnici "informatike" gereralno govoreci nazalost nemaju dovoljnog znanja a kamoli prakticnog iskustva iz bilo kojeg "ozbiljnijeg" polja iz podrucja informatike. Za njih se "informatika" svodi na Office-paket, orijentaciju u trazenju mapa itd. u zadnjoj verziji Windows:a i koristenje Google:a. I takve osobe treba da budu okosnica obrazovanja?!
Ma fenomenalni su. Tokom posjete u jednoj srednjoj skoli u Sarajevu prosle godine sam slusao jednog "strucnjaka" koji je drzao cas iz mreza a nije znao sta je IP-adresa. Poceo ismijavati pa onda napadati ucenika kada ga je ovaj pitao da mu objasni sto ponekad dobija IP-konflikt kada donese svoj laptop u skoli.
Gimnazija je zamisljena kao srednja skola opceg smjera i svaki vid usmjeravanja vodi ka zatupljivanju buducih generacija.
Poranili. Ispred svog vremena. (y)
Bošnjaci napreduju
koliko ce ovim omladincima trebati za polaganje razlike predmeta u medicinskim skolama xDDD
http://www.kurir.rs/zabava/ludi-svet/sodoma-i-gomora-u-srbiji-momak-se-zadovoljavao-dildom-nasred-ulice-video-18-clanak-2802041
valjda informaticki, cuj informacijski