Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce glasat za SDP-like Ko ce glasat za SDA-dislike
ne izlaskom na izbore dajete glas vladajucoj stranci ili kome oni zele, bitno je izaci
Dodik:\" Imam dogovor sa lagumdzijom za rusenje BiH\" Lagumdzija: \" Nije istina, radoncic i ja treba da srusimo BiH a ne Dodik\" Novinar:\" Gospodine lagumdzija kako da znamo da govorite istinu i da radoncic i vi treba da srusite drzavu\"- Lagumdzija:\" Nisam ja gospodin, ja sam drug, a za vjerodostojnost moje izjave mozete kontaktirati sanu iz beograda, oni su jasno rekli da postavljaju radoncica i mene da srusimo BiH , a uslucaju da nas dvojica ne mognemo tek tad da se ukljuci i dodik, znaci drugovi iz sanu su radoncicu i meni povjerili taj posao i oni su nam dali jasne instrukcije kako to da uradimo, i ponavljam jedino u slucaju da nas dvojica nemognemo onda se ukljucuje dodik i pomaze nam, slobodno kontaktirajte drugove iz sanu i oni ce vam ovo sve potvrditi \" .
SDA demokratija najbolja stranka na svetot ja vam to garantujem odavlen iz Melburna!Samo za SDJA glasat ni za koga vise!Jerbo oni su najbolji za nasa muslimane. Zivio nas Aljo rahmeteljesum i nas prins Baky(Bakir)! Suljo ljubim ruke,cmok cmok cmok
SDA - SNAGA BiH!
KOREKTNO PONAŠANJE- hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah........
http://www.youtube.com/watch?v=JDigRTM8zQQ IZABERI SLOBODU! NE IZLAZI NA IZBORE! Izlaskom na izbore dajete podršku onima koji rade protiv vas.Bojkot izbora.Bojkot sistema.
Ma k\'o što gledam predizborna će bit korektna... SDP će kampanju usmjerit na pIjuvanje SDA, SDA na priču o bošnjačkim interesima, SBB će u zavisnosti kako vjetar puše, ostali će komplet pIjuvat po vladajućim strukturama i to je to.
Ljudi moji, molim vas, SDA je stranka muslimana, uvijek te uz vas, fening vam nismo nikada ukrali, kako na drzavnom tako i na manjim nivoima vlasti, obecavamo vam daleko bolji zivot, imat cete sve, samo vi glasajte za nas, NAROD ZNA, KRALI SMO BABO I JA :)
Ma radite sta hocete,vise je nebitno...
ahaaaa
SDP