Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bentlija nije privatno lice uvezlo, ko ima love auto je na prodaju :))))
Ako ces plin ugradjivat, nista od posla :)))) benzinac 6.0 i pogon 4x4, pa bujrum
Ima jedan i na PIKU :) http://www.olx.ba/artikal/16299622/bentley-continental-flying-spur/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovog bentlija nije uvez'o bosanac nego arap ( kuvajcanin ) koji drzi kafic na pofalicima šiša kosta kafe. Niko mu nije prijavljen. Ne izdaje fizikalne racune. Nekoliko puta inspekcija dolazila. Ja ne mogu da vjerujem da covjek ima milione i da ljudima odbija od dnevnice koja iznosi 15 km i kasni sa isplatom. Jeb** i tebe i tvog bentlija!
Onda su dva dosla, ovaj se prodaje u V.Kladusi u jednoj autokuci.
I zove se Adel ako ces tacno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nama dijasporcima samo kukaju kako se nema a nigdje janjeta zivog nije ostalo za prvi maj
Sem ovog Bentleya...cijene ostalih automobila za samo malo premasuju nasu godisnju platu ☺
Dragi Tito, koliko bi ti danas trebalo Goljaka?? Preko 300 hiljada penzionera ima penziju 326 KM. Čovjek, ljudstvo, humanost, poštenje, savjest šta to bješe?
pa ljudi moi po visokom romi Ferarri voze uvezen i registrovan,ko ima može ako ništa popravljaju krvnu sliku bh voznog parka
Nova hit pjesma http://sh.st/jwN8q
I ONI MISLE O NARODU MA MI SMO STOKA HVALA IM NEMOJTE VISE MENE BRANITI
Bentley-a uvez'o moj amidža Bakir , samo ga u garaži drži dok se malo "slegne" ova halabuka. Kaže, možda ponekad dadne i amidžinici Sebihi da se provoza ( ovo samo ako bude slušala ) ...!?! ; Men' kaže ne da nipošto . . .
Scepo uvezao avion.
...a sve se nema..
masala, ima se, nije da nema...
sve se nema , a stan se zaključava :)
flapjack da mozda ne ides u ekonomsku :p
dodik i bakir uvezli drugi slabo ko moze
Neka mi neko kaze kako u ovoj zemlji neko, POSTENO, moze zaraditi za ovako skup auto. Ova zemlja je idealno mjesto za bogacenje, ili totalno siromasenje...sredine nema.
Frenkoza, nema potreba imputirati ovo "bosnjanin", jako je degutantno, jer kad nemas argumente, najlakse je ici na tu kartu, Daj mi ime i prezime osobe koja moze posteno zaraditi ovakva auta, pod posteno podrazumjevam vlasnike firmi koji REDOVNO uplacuju penziono, i zdravstveno radnicima koji rade po zakonu, i vlasnike koji placaju porez FULL Dobro znamo i ja, i ti, da takav ne postoji, i bogacenje ide po principu zakini radnika, zakini drzavu, ne placaj nista, gurni nekome pinku, i to je to! Vjerovatno si se pronasao u ovome, ili imas nekoga ko voza ovakvu masinu...ali ti garantujem da u BiH nema toliko sposobne osobe koji bi mogao sa ovakvog trzista izvuci kapital POSTENO. Nadam se da razumijes ovaj termin.
Istog ovakvog samo crvenog porschea uvezo umene mi komsija Fikret. Veli gledo na setelitu to 4x4 pogon i veli boljeg traktora nije uzjah'o, samo sto sam ne radi, ore, freza, sije...ma nemore bolji biti i ni marke mu nije zao sto je platio za njeg