Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sprijeceno 5 hiljada, ali zato nije sprijeceno 50 hiljada. Ne mozes naci tacku u gradu Sarajevu na kojoj ces stati, a da ti u vidokrugu nije grupica nelegalnih useljenika.
Nisu mogli preko graničnog prelaza, pa su ih onda Grujo, Pero i Mile prebacili drugim putem - kroz šumu pa preko Drine….
@drugi profil .... neko ih laze ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci sprjecili ste manje od 10% ilegalnih ulazaka...slab vam trud gospodo
@spreca ... zadnji pasus sve objašnjava. ne mogu se migrantski centri graditi uz granicu eu.
a njemacke medije gore radi ti migranata !! najveci dio njemaca hoce da se vrate u siriju ili irak .sta sad ??
Prebacivanje migranata, je ovima dodikovim u rsu postato Galvani izvor zarade.zato se dodo bori da se granice nekontrolisu
Dali se bar neko zapita odakle ovoj "sirotnji" toliko novca ? Saudijska Arabija sve finansira zbog naredbe Izraela koji kraljevsku porodicu vec reketira decenijama. Razlog? E jbg pa malo razmislite i sami :-)
zadnji pasus sve objašnjava. ne mogu se migrantski centri graditi uz granicu eu.
Isti su legalno presli za malo para, na nelegalnom prelazu.
Te što su spriječili, sada su u Sarajevu, Bihaću ili EU!
STOP ilegalnim kabadahijama, koji svakodnevno okupiraju prostor oko Željezničke stanice i Kampusa UNSA, presrećući tako narod i otimajući mobitele i novac. Kad ih se njihova država odrekla i protjerala, što bi ih mi prihvatali? Imamo dovoljno svojih problema.
To se vama samo čini da ste spriječili...
Spriječeno 5 a pušteno 15.000 😂😂
500.000 ušlo, sram vas bilo, kako uopšte možete objaviti ovaj sramotni podatak. To se kao nešto radi?
ne znam fakaT za kako glupu publiku su ove vijesti...fol sprijecio 5 hiljada a usao ti milion migranata...fol zaposlio 100 hiljada a samo brisao ljude iz evidencije koji su otisli u njemacku i sve tako, onaj gura raju u rat a svoju kcerku kao i ostali sakrio vani na sigurno...mislite li vi stoko svojom glavom..nije tesko Allaha mi
to isto da kazes izbjegao sam metak iz pistolja a onda su sastavili nekoliko rafala u mene, bacili mi bombu pod noge i pregazili me tenkom, nije mi nista dobar sam
i tih 5000 naknadno davno proslo granicu i ceka gore u krajini negdje da provali dalje granicu.