Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli istina ministre da si ministar bez dana radnog staža sa diplomom fakulteta?
(Dogovoreno je da se više neće čekati godinu dana na ponovno ostvarivanje prava na korištenje egzistencijalne naknade i ovim načinom dajemo podsticaj demobilisanim borcima da traže posao)GRESKA,jer po starom zakonu bi trazili posao kad nemaju novac,a sad kad odmah dobiju nakanadu,nece ni traziti posao,ja ih znam,rade na crno,dobro njima imaju platu + ovu naknadu,a dobro i gazdama sto ne placju za njih porez i namete drzavi,a vi glupani u vlasti razmislite malo.
Niste trebali toliko se potrositi , snaci ce se ti borci na svoj nacin nekako da prezive !
bilo bi lijepo da ministar pokaže diplomu i uvjerenje o radnom stažu koliko ima staža sa VSS- om i objavi svoj CV gdje je dosad radio i na kojim poslovima.