Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIČAM TI PRIČU KOJA ME PODSJETILA NA LAGUMĐIJINU 2002.GODINE. ISTI JE DOBIO VLAST DA IZVRŠI REVIZIJU PRIVATIZACIJE, ALI NE , ON SE NIJE VADIO IZ AVIONA ODAKLE JE PORUČIVAO DA SMO OD PONEDELJKA U EVROPSKOJ UNIJI. A VIDI SAD I OVOG - KRENO OD ČLANA 16 POSLOVNIKA !? ETO JA GA SKROMNO MOLIM DA KRENE OD ČLANA 1, A KOJI GLASI \" ODGRADI FERHADIJU IZMEĐU SDK I JAT-A\" NAJ FREKVENTNIJI GRADSKI PROLAZ NA BALKANU. AKO NE BUDE IŠLO DAJTE 1. MARTA OTAVKE I VI I VAŠA UPRAVA. SRETNO!
Sta ovaj hoce??? Ovaj ce u pola mandata da umre.... koga su oni doveli,Semiha je 100 puta bolj!!!
Zaboravili da se i Alija Izetbegovic kao Srbin izjasnjavao? Zaboravili da je spomenut - koliko ono - 38 puta - na spiskovima Hrvatske UDBE? :))) Ej moji jadovi :)))
opet ovaj tako reci srbin na nekoj vlasti on se izjasnjavo tolike godine ko srbin a sada i omladinu vuce za sobom treba mu traziti knjizicu od 58godine koju je nosio sa ponosom
mehaga, je l to frka u sda? nego, ja tebi preporucujem da se pocnes preparkiravati, nije dvijehiljadedeseta tako daleko
sad otkako nam je došao gradonačelnik iz SDP-a sad će da nam teče med i mlijeko! doduše malo će nam biti teško da zatvaramo oči pred njihovim propustima, krađom i pljačkom i malo ćemo se rastegnuti dok sve to prikažemo kao posljedice greški prethodnika ali dobro će to biti
bravo acips. da hoce svi ovako krenuti da se sa problemima bore i suocavaju.