Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro ce i Dodiku biti pokazan srednji prst.
Obična budaletina
Kako li je samo jadan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za zatvora
Mjesanac ,posto je dobar povedi ga kuci.
Nije on budala nego oni sto glasaju za njega,od 2015g obecao je gospodin Dodik mnogo sto sta ne samo odcjepljenje ali sada se vidi da je one jedan veliki prevarant koji se ne odmice od svoje fotelje i vlasti.Obogatio se na racun svoga naroda a i uz pomoc gospodina Covica i Izetbegovica sve to izgleda naivno ali istinito javlja jedan Francuski list.
Ma mi Bosnjaci smo jadni kad smo sebi ovo dopustili da nas jedan krkan vuce za nos i mlati sta god hoce a niko mu nista ne moze.
Zašto niko neprovjerava Ronhilovu diplomu na Fakultetu političkih nauka u Beogradu ,jer ljudi koji su to provjerili ustanovili su da nije zaveden ni u jednoj generaciji. On je zavšio fakultet u Babincima na temu Ronhil najbolja cigareta a to potvrđuje njegovo znanje i ponašanje.
Dodik radi sa svima za pare. Prvo Ameri pa Rusi . Strane službe upravljaju Balkanom
rSex in the AssHoLe
Uvijek Tops, nikad Jaffa keks!!!
R Sexit 😄😄😄
Taćno mi ponekad žao ovih Bosanskih srba, kada ih šakica levata vuće kako oni žele a naravno u svoj interes, boli njih ona stvar za rsexit ili kako god zvali, oni će ići onim putem gdje novac dolazi...
Morate shvatiti da Srbi ne lažu samo nas nego i sami sebe. To je za njih način života.
vepar je malo nervozan!
Welcome Mile u tužilaštvo,pa idemo po redu Pavlović banka,Kiseonik,Ikona,Podsticaji,Lokal tvoje kćerke,vila Banja luka,Kayak,Firma Igora Dodika,te razne kompanije
Nije on niko i ništa. Tko je to?
Ne vjerujem mu ni kad dise. Davno dokazao da jedno prica a drugo radi.Nikad nije odustao mamlaz da se otcijepe bosanski pravoslavci samo sad radi mudrije,kao satro nece.
Niko se više nije politički izblamiro. I sebe a i nas sviju. Srbi vole krkane, pa će on opet na tron na iducim izborima.
Šta komentarisati na ovo?! Sve je rečeno 1000x.Maloumni glasači ovog dzilkosa su u extazi, kad čitaju ovo. Mazohisti vole kad se k... ju u mozak...