Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povecajte im jos brzo ce vam trebat da nas Tuku kako ste krenuli
A koga i zasto ce da tuku kada se niko nista ne buni? Nigdje protesta, nigdje strajka, da raspustis policiju nista se ne bi ni promijenilo
Ja fakat većih ljenčuga u životu nisam vidio! Svakim danom sve vise kriminala imamo, brojna neriješena ubistva - ne žele voditi istragu kad vam neko obije auto ili stan i još im date imena svjedoka koji su vidjeli osumnjičenog.....ma ni prstom neće maknuti i još ova go^nai nagraditi ds povišicom?
naravno da ne zasluzuju, setaju se od kafane do kafane, kladionica, razapnu tronozac sat, dva, kraj smjene
A policajcima na nivou BiH nepovecavate,iako su im plate i prije bile daleko manje od Federalnih policajaca.Moj zakljucak da se nijedan entitet nebori za radnike na nivou BiH,osim za svoje plate.Penzija+ otpremnina+ vracenje ponovo na poso tj.na drzavne jasle.
Pretrali se...
Ko se rodi sretan,na budzetu je, stalno 5,10,20,40% vise na platu,a ko se rodi nesretan ,kod privatnika,vlada privatniku da nekoliko miliona,a taj nesretnik od tog nevidi nista,sve gazdino.Jeb.m te zivote.
Nista manje nista vise nego odmah 5%. Pa to samo kod nas ima.
Pravo ste ih pogurali. Mislim da skacu od srece, pogotovo nakon poskupljenja plina 🤣
Babini uhljebi zgoljavi mrsavi zadovoljni
Svaka čast nikad sigurnije Sarajevo nije bilo,pucnjava na svako sat
Bravo,gledam komentare dilerima,varalicama,lopovima se vec gace napunile..Idemo jako samo tako ,bez jake policije nema ni drzave.
Neka i treba hvala Bogu, tamam da pokrije 25 % inflacije, a u realnom sektoru ko krepe krepe haman....
Plate im treba povecati duplo a za kog se utvrdi da prekoracuje ovlastenja, okrece glavu od gradjana koji treba pomoc, I usteze se od cinjenja duznosti prema bahatim, opasnim tipovima, lisit ga tog posla trajno, plus tuzba protiv njega. Policajac mora imati sredstva da zivi dostojanstveno I debelo odgovarati kad iznevjeri prirodu svog posla.
Cuj 5 posto hahahahahhah
Taman za kladionica
Puno 😀
Veca porcika dagare za pascad