Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravite kojekakve registre a vi uhljebujte svoje vlahe iz stranaka. Razlika između SDA i vaseg uhljebljavanja je ta sto SDA uhljebljuje Bosnjake. Ni kod vas nece doci sposobni ljudi bez stele. Za sta smo mi dali 12000 sehida da bi nam vi vlahe uhljebljavali
Ovo su usper projekti ali trebamo biti svjesni da su ovi projekti dosta ranije zapoceti od strane prethodne vlade i da je ova vlada samo dovrsila posljednju fazu istih. U svakom slucaju je za pohvalu.
Klasični populizam. Građanima se daju informacije koje su samo lijepe za uši. A i dalje se radi kao što se i radilo. Suplja
Otkud kantonu imovina ?? Jesuli to oni nešto kupovali ??'
Prosle godine od kradje, zastarilo, ne mozes im ni oduzet
Da vidimo sta je pokradeno
Pa vidjet će samo ono sto prijave...a na zenama, sestrama, braticima, dajđama....itd....to se ne pika. Pa nisu ni oni ludi.
taman da vidimo koliko su bogati bogati, a siromasni siromasni
Sto ce mi.....?