Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je bilo bilo je,ali znam da kamo srece da su se svi izjasnjavali kao ja Jugosloveni,rata ne bi bilo.Inace sam iz mesane porodice I nisam se mesao u tu ludost. Ubedjen sam da su glavnovodeci politicari bili u dogovoru. Jer su sada punih dzepova. Jedna baba mi je muslimanaka jedan deda se zvao Franja ali su me svi ucili da su bili pre toga Ortodoksi I tu ne treba lupati mnogo glavu oko toga. Politicari mogu I da nas dele I spajaju ali za ubice ne naoruzanih nema opravdanja,ma sa koje \"strane\"bili. Okretanje Rusima Arapima ili Nemcima je apsolutno suludo,jer dokazuje da sami sebe ne postujemo. Zivim na zapadu jos od 93 I ovde na dalekom zapadu I na Hrvata I Bosanca I Srbina gledaju kao na obicnog Balkanca.Tako da je ne potrebno da se ubedjujete ko ce nestati jedno je sigurno ko je nastao \"Bogati I Siromasni\" Uzdravlje...
Čedo znaš i sam da na kraju uvijek popušit. sjetise samo malo prošlosti ,a i ove skore.
Slusam shupke, \'\'Srbi uzeli pola\'\' ! Govna jedna, Srbi su izgubili pola ! Cjela BiH je srpska . Ispraviti cemo nepravdu , kad tad !
Ko vas jebe ,sve u brutu !
Srbi su se dobro pripremili za rat. I Franjo i Alija su bili njihovi agenti. Tu su svakako i Tihic, Colic, Hare itd. UDBA je nasa sudba.
Mrki, je stradalo neki dan malo listam po nekim stranicama, i nađem zločin na Srbima iz Grbavice u Brčkom kako su pobijeni nedužni na Boderištu isto kod Brčkog a imali 19-20g a u tom Boderištu ni jedan Srbin, Srbi ušli pobili koga su stigli drugi dan kad se vraćao taj dio pobijeni ti Srbski Fašisti. Jauču i viču kako su ih Ustaše ubili nedužne, umjesto da se pitaju šta su uopće tražili tamo.
@Ivica Pa to je takvo sranje od tvog stava, kao kad bi ja sad rekao da su svi muskarci iz Srebrenice otisli na ljetovanje 95 ne bi stradali... Zar ne vidis kako to jadno izgleda ! Prema tome nemoj vise u tom pravcu da lupetas ! Evo teoretski mi reci jel moguce da je rat zavrsio bez ijednog vaseg zlocina ?! Sto muslimanskog sto hrvatskog? Da ne pominjem one medju vama po Doljanima, oko Jablanice, zatim Ahmici i slicno... Po tebi jel ijedan srpski civil stradao ili su svi bili legitimne mete vasih \"junackih\" ala Naser akcija ?!
Ivice, sta ce ti donjet deda mraz ove godine? :) ma i ne treba ti nista, dovoljno ti je da imas dobre komsije!
Branko Kockica uhapsen na zuci! Jasna Sekaric ubi snajperom po dobrinji! nista propaganda a necemo sad one \"zastava sa ljiljanim se viori na vracama\", pa zavalise naduvanu mladost da se zalate za vraca ... pravo u zagrljaj bivsih komsija!
A sto se pak mene tice, ja sam katolik iz SA i time se ponosim zivim za razliku od tebe sa svojim susjedima koji su i muslimani i pravoslavni u istoj zgradi u kojoj smo vecina i ostali za vrijeme opsade i ne bi svoj grad ni za sta mjenjao. A ti meni reci koliko ima katolika ili hrvata u opcinskom vijecu banja luke? nema ni jedan! ovdje ima po 20% srba u opcinskim vijecima, i u skupstini kantona. zato mi nemoj moralisat o bilo cemu gledaj svoje dvoriste prvo!
A koje je to nase lose djelo? To sto je protjerano 220.000 hrvata, a trebalo je dopustit da ih protjeraju i sa koridora? Niko ne kaze da je propaganda da su bebe umrle, nego je da su ih srbi mogli spasit, posto su bez problema danonocno letjeli helikopteri preko koridora za banja luku. Pogledaj dokumentarac tvoje vlastite televizije Pad Krajine, pa ces vidjeti kako je sve radjeno u dogovoru Tudjman-Karadzic. Karadzic nije ni prstom maknuo da pomogne Srpskoj Krajini, a za uzvrat Tudjman mu je dao Posavinu, iako su se i bebe mogle spasit, sve je dogovoreno.
@Ado \"Behind Enemy Lines\" Jel to ono o obaranju onog americkog aviona ?! Ako jeste o tome, onda dabogda se jos takvih filmova po istinitoj prici nasnimali u Holivudu !!! Steta sto ih nije oboreno jos vise!!! Siguran sam da slicne filmove prizeljkuju i vasa Muslimanska braca iz Iraka i Avganistana, a i ne samo mUslimani vec sav slobodoumni svijet ! A to sto me Ameri ne vole, to me zaboli paksu !!!! Njih neko ko voli ?!
HALLO ZABORAVI DA SAM JA SRBIN A TI MUSLIMAN ILI HRVAT, ALI ZAR JE MOGUCE DA SE TAKO ODNOSIS PREMA SMRTI TIH BEBA JOS KAZES \"To je propaganda...\" PA OTIDJI KOD RODITELJA TE DJECE KOJI VJEROVATNO 16 GODINA GLUME DA SU IM DJECA UMRLA I VJEROVATNO 16 GODINA IDU NA LAZNO GROBLJE JEL DA?! SRAMOTA, DA NE MOZETE DA PRIZANTE NIJEDNO SVOJE LOSE DJELO I DA SE POSTIDITE BAR TRUNKU! TOLIKO JE TO SRAMOTNO DA MI SE GADITE !!! JA SAM TI REKAO STA MISLIM O STRADANJU CIVILA BILO MUSLIMANA, BILO HRVATA I STA MISLIM O ONIM KOJI SU IH S NAMJEROM ZLOSTAVALJALI ILI UBILI ! I PRO TOME SKORPIONI SU PRIKAZANI NA SVIM SRPSKIM TELEVIZIJAMA U RS I SRBIJI! I NEKA SU JER NE ZELIM DA SE TAKVI SUPCI KRIJU IZA SRPSKOG IMENA! ALI VI OVDJE NISTE U STANJU PRENIJETI INFORMACIJU O SPOMENIKU ZA 12 BEBA !!! SRAMOTA !!!
Mrki, ti si jedan konj. Na Sarajevo je ispaljeno 2 miliona granata tokom 1350 dana opsade, hajvanu jedan. Cija specijalnost su ta 2 miliona granata, zna citav svijet, zna i Holivod i Amerika i Evropa, i Rusija. Ne trebamo mi o tome govorit, tokom opsade su tu bili strani novinari. Dovoljno je da odes u videoteku i da pogledas Hunting Party, Welcome to Sarajevo, Warriors, Rezolucija 819, Sarajevo Veterans, Behind Enemy Lines, Tunel, ima tona filmova u kojima se zna ko je ekspert za bombe (da ne pominjem literaturu), i tako ce sve bit dok vi ne prodjete kroz katarzu. Otidji malo u USA pa reci da si Srbin, vidjeces kako te gledaju, ja nemam nikakav problem da kazem da sam Bosanac, jer odma ljudi kazu svaka vam cast vi ste se hrabro branili protiv oni Srba koje u Americi vole kao i Ruse.
Zanimljivo kod Srba još uvjek propaganda kao i 90i.